Muzika

Zalet „Rampe“do trećeg singla za godinu dana

Posted: 13. avgusta 2018. u 12:27   /   by   /   comments (0)

Pančevački bend “Rampa”, ili za one koji to vole opširno: Radioaktivna melodija Pančeva snimio je treći po redu sing sa naslovom “Ne zaboravljam”. Rampa je za kratko vreme, od osnivanja, početkom 2017. do sada pored, evo trećeg singla, aktivna na živim svirkama, genaralno rečeno: bend uvek spreman za dobar provod  s publikom.

Ono što njihovu muziku čini privlačnom svima jeste mešavina žanrova, a kad bismo konkretizovali, najtačnije bi bilo reći da se bave rock muzikom sa uplivima u ostale pravce: pop, bluz, fank..Kako bilo, bitno je da su se mladi Pančevci odlučili da na samom početku rade više na autorskim stvarima, i za sada repertoar dopunjavaju sa obradama. Ono o čemu govore njihve pesme  su stvari koje sve nas interesuju: ljubav, svakodnevne teme, pa i ona prva suočavanja mladih sa postojećim stanjem stvari koje su generacije pre njih oblikovale.

Sastav “Rampe”čine: Vlahović Nikola, bas gitara, Kolocka Branimir na vokal violini, Aleksandar Simić na gitari, Ivan Solomun na bubnjevima, Nedeljković Nikoleta –vokal i klavijature i Mihailo Đorđević na gitari.

Novi singl “Ne zaboravljam” koji ovog puta predstavljamo, je njihov prvi vokalni duet, a spot je sniman u saradnji sa Lukom Ivanovićem.  Zanimljivo je da scenografiju u spotu čine delovi Pančeva u kojima je vidljivo socijalno  raslojavanje.

 

M.Nikolić/ foto: Aleksandar Stojković