Umetnost

Veče novovaroških pesnika u Narodnoj biblioteci Užice

Posted: 15. decembra 2019. u 07:33   /   by   /   comments (0)

Pesnici iz Nove Varoši: Gordana Boranijašević, Radojica Perišić i Srećko Gujaničić gostovaće u Narodnoj biblioteci Užice na književnoj večeri u ponedeljak, 16. decembra, sa početkom od 19 časova.

Pored stihova, publika će imati priliku da se upozna sa njihovim stvaralaštvom uz reč Bojane Đenadić, prof. književnosti i školskog bibliotekara Svetlanu Jakšić.

Organizator ove književne večeri je Udruženje umetnika „Isidora Sekulić“ iz Užica u saradnji sa Narodnom bibliotekom Užice.

Ulaz je slobodan.

M. Nikolić

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.