Vesti

Užice: Produžen rok za prijavljivanje na konkurs za izbor najlepšeg dvorišta

Posted: 3. jula 2019. u 19:58   /   by   /   comments (0)

Zbog malog broja prijavljenih učesnika Grad Užice je produžio rok za prijavljivanje na Konkurs za izbor najlepšeg dvorišta.

Novi rok za prijavljivanje na Konkurs je do 12.jula 2019. godine.

Konkurs je raspisan u kategorijama: najlepše uređeno privatno dvorište, najlepši balkon-terasa, najuređeniji prostor oko više porodičih stambenih objekata.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti radnim danom  u prostorijama Odeljenja za zaštitu životne sredine i održivi razvoj Grada Užica, Petra Ćelovića bb (šarena sala) i na e-mail adresu ekologija@uzice.rs. U prijavi navesti ime i prezime vlasnika, adresu, broj telefona, kategoriju za koju se prijavljuje i  priložiti tri fotografije dvorišta (balkona).

Pravo učešća na konkursu imaju svi stanovnici Grada Užica koji ranije  nisu nagrađivani.

Dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti na telefon 592-421.

M. M. / Izvor: Grad Užice, saopštenje za javnost

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.