Društvo

Užice: Najlepše uređeno dvorište u Gorjanima

Posted: 30. jula 2019. u 22:28   /   by   /   comments (0)

Najlepše uređeno privatno dvorište na teritoriji Užica je u Gorjanima i delo je Milenke Ostojića, dok se najlepši balkon nalazi u ulici Prote Mateje Nenadovića 72, a uredila ga je Marina Trifunović. Ove odluke donela je komisija koja je o pristiglim prijavama odlučivala na osnovu raspisanog konkursa za najlepše uređeno dvorište, terasu ili balkon. U kategorii najuređenijeg prostora oko više porodičnih stambenih objekata pristigla je jedna prijava koja, po oceni i u saopštenju komije, ne ispunjava kriterijume za dodelu nagrada.

Druga nagrada  u kategoriji najlepših dvorišta  ide u Sevojno u domaćinstvo Milana Kurćubića u ulici Braće Nikolić broj 7, a treća- u ulicu IV put broj 8, u dvorište Gordane Mitrović. U kategoriji najlepši balkon ili terasa drugu nagradu osvojila je Milunka Šopalović, ulica Dobrile Petronijević broj 9, a treću Nadežda Grujičić  u Ratarskoj ulici broj 19.

Dodela nagrada biće organizovana u prvoj polovini septembra u Gradskoj kući Užice.

M.M. /  Izvor: Grad Užice

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje