Vesti

Užice: Konkurs za najlepše dvorište, balkon i prostor oko zgrada

Posted: 20. juna 2019. u 11:03   /   by   /   comments (0)

 Grad Užice raspisao je nagradni konkurs za izbor najlepšeg dvorišta u okviru koga će se birati najlepše uređeno privatno dvorište, najlepši balkon- terasa, i najuređeniji prostor oko više porodičnih stambenih objekata. U propozicijama za učešće navedeno je i da je konkurs namenjen svim stanovnicima Grada koji ranije nisu nagrađivani, a konkurs je otvoren do 4. jula.

Zainteresovani za učešće na ovom konkursu mogu se prijaviti u prostorijam Odeljenja za zaštitu životne sredine i održivi razvoj Grada Užica ( Petra Ćelovića bb,Šarena sala), ili na e-mail adresu: ekologija@uzice.rs. Prijava treba da sadrži podatke: ime i prezime vlasnika, adresu, broj telefona, kategoriju za koju se prijavljuje, a potrebno je priložiti fotografiju dvorišta (balkona ili terase) koje se kandiduje za nagradu.

Nakon isteka roka za prijavljivanje, na teren će izaći komisija koja će izvršiti uvid i bodovati kandidovane prostore po određenim kriterijumima, a na kraju i doneti odluku o pobednicima.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona (031) 592-421.

M.M./ Izvor: Grad Užice, zvanična web strana

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.