Sport

Užičani zauzeli presto na autoslalomu: Pejić dominantan na Bukulji

Posted: 22. jula 2019. u 18:19   /   by   /   comments (0)

Užičanin, Dejan Pejić, domirao je na autoslalomu “Memorijal Mirka Butulije” održanom u Aranđelovcu tokom ovog vikenda, pa je pored pobede u generalnom plasmanu upisao još jednu pobedu u svojoj, klasi VI.  Pejić je , dva autoslaloma do kraja šampionata, prvi u generalnom plasmanu nacionalnog šampoinata, takođe i u svojoj klasi. Dominacija Pejića ove godine na autoslalom stazama Srbije samo je nastavak iste iz prethodne godine, pa budući da je 2018. završio kao prvi, očekivanja su da uspeh ponovi i tokom ove takmičarske godina.

Autoslalom je vožen na stazi na Bukulji a u konkurenciji se našlo 68 takmičara od kojih je njih 63 završilo trku.

Nakon  Bobana Jakovljevića koji je, u disciplini autoslalom, osvojio Zlatnu kacigu 2017. godine, Pejić je samo nastavo pretenziju  Užičana na presto u ovoj, sve popularnijoj, ali i najbrojnijoj autosportskoj disciplini.

M. Nikolić

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje