Muzika, Vesti

Tanjin koncert na gradskom trgu ulepšao petak veče Užičanima

Posted: 16. avgusta 2015. u 11:30   /   by   /   comments (0)

Preksinoć 14. avgusta “Tanja Jovićević i Blues band” nastupili su u okviru Užičkog kulturnog leta te su svojim nastupom napravili sjajnu atmosferu i pružili publici pravi ugođaj uz ritmove roka, džeza fanka i soula.

Iako slabo posećen, koncertu su prisustvovali pored mladih i veliki broj porodica sa decom, a deo naših najlmađih sugrađana veselio se i ispred bine prateći ritmove pesama.
Koncert su otvorile pese grupe “Oktobar 1864 “ kao što su “Crni ples”, “ Muzika Noći”, “Carte Blanche”. Nakon toga već zagrejana publika dočekana je pesmama našeg najpoznatijig rok benda EKV-a: “Još samo par godina za nas”, “Ti si sav moj bol” i  „Zemlja”.

tanja 2foto:Milan Mijušković „Užička nedelja“

“Ovo je pesma posvećena svim prijateljima koliko god ste ih imali u životu, nekad je bilo juče danas je sad, a sutra ko zna šta još, nekad je bilo lepo i sad je lepo čuvajte jedni druge to je sve što imamo.- rekla je Tanja Jovićević najavljujući pesmu “Kao da je bilo nekad”.
Nakon domaćeg roka grupa je odsvirala pesmu “Love is a drug” od Roxy music-a, a nakon aplauza publike kojoj se ova numera jako dopala komentar je došao i sa bine.
“Hvala vam najlepše, verujte mi da i ja uživam uz njih” – navela je Tanja Jovićević

tanja 3foto: Milan Mijušković „Užička nedelja“

“Superstisous” od Stevi Wondera-a nastavio je da širi talas dobrih vibracija rasterujući letnju žegu na gradkom trgu.
“Život kakav god da je jedna je veoma predivna stvar” – rekla je Tanja i nastavila dalje da izvodi pesmu.
Završetak koncerta obeležile su pesme “Why did you do it “ od britanskog benda “Strech”, “Želim te “ od grupe “Oktobra 1864” i “Addicted to love” od Roberta Palmera.
Tanja se zahvalila svim prisutnima na poseti uz pesmu “I love you baby”, a parovi u prvim redovima su plesom zaplovili dalje u noć.

P. Marković