Umetnost

Stand up veče u Požegi: „Birač VS Preletač-runda 2“

Posted: 5. juna 2019. u 10:28   /   by   /   comments (0)

U Požegi, u prostorijama Force,  u četvrtak 6.juna sa početkom od 20 časova održaće se Stand up veče „Birač VS Preletač: runda 2“ . U ulozi Birača naći će se Miloš Novaković , a ulogu Preletača tumači Ivan Drajzl.

BIRAČ je završio fakultet i zaključio da ga čeka uspešna karijera. Čim nauči nemački. Do tada je sebi zadao nemoguću misiju, da ostalim biračima objasni zašto u ovakvom izbornom sistemu nema dobrog kandidata za koga bi mogao da glasa. Možda će ga Prelatač svojom novom kampanjom ipak ubediti da ne gubi vreme i odmah ode iz države?

PRELETAČ se vraća jači nego ikad. Sada dolazi da vam ponudi održiva rešenja za jedanaest najvećih problema našeg društva i da otkrije najstrože čuvanu tajnu – kako mu je uspelo da bude član svake stranke bez posledica? A uzgred će govoriti i o srpskom kosmičkom programu.

Ulaz je besplatan, ali je neophodna je prijava putem linka http://bit.ly/2H39NAT

Predstava se organizuje u organizaciji Nacionalne koalicije za decentralizaciju, u  okviru kampanje za promenu izbornog sistema Biram koga biram.

M.N. / Izvor: Forca

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.