Sport

Sloboda igrala nerešeno kod kuće

Posted: 19. novembra 2016. u 17:23   /   by   /   comments (0)

Na Gradskom stadionu u Užicu, Sloboda je u subotu 19. novembra u 15. kolu Prve lige Srbije, igrala nerešeno sa ekipom Bežanije. Rezultat 2: 2 doneo je podelu bodova, a nade Slobode posle golova Đerića u 19. i 40. minutu i 2:0 u prvom poluvremenu, istopila se golovima Perića u 47. i Vučetića u samoj završnici meča.

Najbolji strelac lige Uroš Đerić, posle dve utakmice bez pogotka, podesio je nišanske sprave protiv Bežanije. Nije poentirao u 14. minutu, posle poklon lopte Stojanovića našao se ispred Lučića, šutirao sa 12 metara pored golmana i stative. U 19. minutu iskoristio je slabu intervenciju Lučića, koga je preletela lopta ubačena iz kornera, i iz blizine je skrenuo u mrežu. Dugo je u 40. minutu lopta kružila kaznenim prostorom Bežanije, kada je stigla do Đerića, golgeterski, bez čekanja, iz okreta je šutirao po zemlji sa petnaestak metara i udvostručio vođstvo Užičana.
Počela je Bežanija nastavak sa dva nova igrača i posle dva minuta vratila rezultatsku neizvesnst u meč. U skoku pred golom domaćina Milan Perić je nadvisio Nikolića, Tasić je bespotrebno izašao sa gola, a lopta završila u nebranjenoj mreži.
Gosti se nisu predavali i za upornost su nagrađeni u drugom minutu nadoknade. Kao kod prethodnog gola Beograđana, lopta je ubačena u srce šesnaesterca, ovog puta šut glavom uputio je Vučetić, Tasić pokušava da je stigne, ali ona završava u levom uglu.

SLOBODA: Tasić, Miličić, Vidić, Nikolić, Joksimović, Namani, Velemir (53. Emeka, 82. Vučković(, Milanović, Vukmirović (85. Marjanović), Vujić, Đerić.

BEŽANIJA: Lučić (46. Lekić), Mihajlović, (46. Matović), Krmar, Jovanović, Đorđević, Vučetić, M. Perić, I. Perić, Stojanović, Mijailović, Osman 6 (71. Kelm

Sudija: Nemanja Gajdobranski (Novi Sad). Pomoćnici: Marjan Sarka (Vršac), Miljan Mišić (Zrenjanin). Žuti kartoni: Mihajlović (Bežanija)

M.M./ izvor: FK Sloboda , zavnična stranica https://www.facebook.com/FK-Sloboda-U%C5%BEice-zvani%C4%8Dna-stranica-355551207801635/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf