Sport

Sevojno učesnik 56. MOSI igara – Sokolac 2019.

Posted: 17. maja 2019. u 22:24   /   by   /   comments (0)

Predstavnici Gradske opštine Sevojno na čelu sa predsednikom Ivanom Marićem, prisustvovali su redovnoj Skupštini MOSI igara koja je održana 16. maja. u Sokolcu. Jedna od tačaka dnevnog reda bila je i prijem GO Sevojno u punopravno članstvo.

Na sednici Stalnog komiteta i na sednici MOSI igara, Gradska opština Sevojno je primljena u članstvo bez i jednog glasa protiv, pa će sportisti iz Sevojna imati priliku da  učestvuju u takmičenju koje će se održati u periodu od 3. do 7. jula. Na istoj sednici, delegacija grada Užica predvođena zamenikom gradonačelnika Ivanom Stanisavljevićem,  predala je kandidaturu za domaćina MOSI igara 2021. godine, koje su se u Užicu zadnji put održale pre 50 godina.

M.Milićević

Izvor:: GO Sevojno  Foto naslovna : FB MOSI Sokolac 2019.

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.