Muzika, Vesti

Sevojničko kulturno leto i Dan mladih

Posted: 13. avgusta 2016. u 08:57   /   by   /   comments (0)

U okviru prvog Sevojničkog leta,  u petak 12. avgusta, održan je koncert Muzičke škole Ars Nova iz Užica. Udruženje „Organizacija mladih Sevojno“ je upravo na obeležavanje Dana mladih, odlučilo da sugrađanima predstavi perspektivan bend na prostoru takozvanog „Kruga“.

Zbog obaveza nekolicine članova, bend nije nastupio u punom sastavu  ali su se pevačice Bojana Fatarić i Nevena Sekulić kao i klavijaturista Igor Jevremović , potrudili da i pored toga popularnim repertoarom održe pažnju publike. Na repertoaru su bile takozvane „Eks YU“ i  pop- rok melodije kao što su: „Sve još miriše na nju“, „Barakuda“, „Tužna pesma“, „Dodiri od stakla“, „A i ti me iznevjeri“, „Crni ples“, „Tugo nesrećo“, „Dodirni mi kolena“, „Takvi kao ti“, „Kotor“, „Majstor za poljupce“  i mnoge druge. Najveći deo publike su bila deca, a stanari obližnjih solitera su program uglavnom pratili u udobnosti svojih terasa i stanova.

Sevojničko kulturno leto će trajati do kraja septembra, a već večeras od 19 časova, takođe na „Krugu“, održaće se nastup plesne grupe „Step up“ i otvoreni čas modernog plesa, takođe u organizaciji  Udruženja „Organizacija mladih Sevojno“.

Mirjana Milićević