Najava, Vesti

Repertoar bioskopa Art: od 8. do 14. septembra

Posted: 7. septembra 2016. u 19:17   /   by   /   comments (0)

SALA 1   od 8. do 14. septembra

u 18 h    cena ulaznice: 300,00

SALA 2   od 8. do 14. septembra

u 19 h   cena ulaznice: 300,00

PITOV ZMAJ/ Pete’s Dragon

Žanr: avantura, porodični   Dužina trajanja: 102 min.

Glavne uloge: Oakes Fegley, Bryce Dallas Howard, Karl Urban, Robert Redford, Wes Bentley

Režija: David Lowery

Nova verzija Diznijevog voljenog porodičnog filma, „Pitov zmaj – Čarobno prijateljstvo“ je avantura jednog siročeta po imenu Pit i njegovog najboljeg druga Eliota, koji je, igrom slučaja, zmaj.

Godinama je stari drvodelja g. Mičam (Robert Redford) uveseljavao decu iz uspavanog gradića Milhejvena pričama o strašnom zmaju koji živi u okolnoj šumi. Za njegovu ćerku Grejs (Brajs Dalas Hauard), koja je čuvar šume, ove priče nisu ništa drugo do izmišljotina… sve dok ne upozna Pita (Ouks Fegli). Pit je misteriozni 10-godišnjak koji nema porodicu i dom ali tvrdi da živi u šumi s velikim, zelenim zmajem po imenu Eliot, a po njegovom opisu, Eliot mnogo liči na čuvenog zmaja iz priča g. Mičama.

 

SALA 1   od 8. do 14. septembra

u 20h   cena ulaznice: 300,00

ČUDO SA HADSONA/ Sully

Žanr: drama, biografski   Dužina trajanja: 96 min.

Glavne uloge: Tom Hanks, Laura Linney, Aaron Eckhart

Režija: Clint Eastwood

  1. januara 2009. godine, svet je svedočio „Čudu na Hudsonu“ kada je pilot „Sully“ Sullenberger uspeo spasiti živote 155 putnika aviona, kojim je upravljao.

Avion US Airwaysa na letu 1549 poleteo je sa njujorškog aerodroma LaGuardia za Charlotte u Severnoj Karolini, ali je ubrzo nakon poletanja pilot javio kontroli leta da se avion sudario s jatom divljih gusaka, što je izazvalo požar u najmanje jednom od motora. Pilot Sullenberger je tada odlučio da sleti na reku Hudson, a putnici su kasnije pričali kako je avion glatko sleteo na površinu vode i ostao plutati jer su avionubili ugašeni motori. Međutim, iako je Sully u javnosti bio prikazan kao pilot s izuzetnim sposobnostima, istraga bi mogla pokazati drugačije te mu uništiti reputaciju i karijeru.

 

SALA 2   od 8. do 14. septembra

u 21h   cena ulaznice: 300,00

BEN- HUR/ Ben- Hur

Žanr: avantura   Dužina trajanja: 124 min.

Glavne uloge: Jack Huston, Toby Kebbell, Nazanin Boniadi, Morgan Freeman

Režija:  Timur Bekmambetow

Imućni jevrejin i plemeniti čovek, Juda Ben-Hur odlazi u roblje, nakon što ga je najbolji prijatelj, rimljanin Mesala, lažno optužio. Nakon dosta godina ponovo se sreću i to u čuvenoj trci dvokolica, u kojoj će Juda poraziti Mesalu i povratiti ugled koji mu je jednom davno svirepo oduzeti.

 

 

SALA 1   od 8. do 14. septembra 

u 22h   cena ulaznice: 300,00

MEHANIČAR: POVRATAK/ Mechanic: Resurrection

Žanr: akcija   Dužina trajanja: 99 min.

Glavne uloge: Jason Statham, Jessica Alba, Tommy Lee Jones, Michelle Yeoh

Režija:  Dennis Gansel

Najopasniji ubica na svetu, Arthur Bishop pomislio je da je ostavio svoju ubilačku prošlost ubice iza sebe kada njegov najveći neprijatelj otme ljubav njegovog života.

Najopasniji ubica na svetu, Arthur Bishop pomislio je da je ostavio svoju ubilačku prošlost ubice iza sebe kada njegov najveći neprijatelj otme ljubav njegovog života. On je sada prisiljen da putuje svetom kako bi izvršio tri nemoguća ubistva, i uradio ono što najbolje zna, da izgledaju kao nesreća.