Najava, Umetnost

Repertoar Bioskopa Art od 5. do 11. septembra

Posted: 4. septembra 2019. u 22:40   /   by   /   comments (0)

SALA 2

OD 5. DO 11. SEPTEMBRA
u 20h
cena ulaznice: 350,00

DELIRIJUM TREMENS
Dužina trajanja: 112min.
Žanr: komedija, drama
Gl. uloge: Tihomir Stanić, Gorica Popović, Anita Mančić
Režija: Goren Marković
Novi film čuvenog srpskog reditelja i scenariste Gorana Markovića, snimljen je nakon velikog uspeha istoimene pozorišne predstave “Delirium tremens”. Priča o slavnom glumcu koji pomoću alkohola pokušava da izdrži ogroman pritisak života i rada. Nažalost, upada u alkoholno ludilo, završava u bolnici i kroz niz komičnih situacija pokušava da nađe izlaz, družeći se pritom sa bolesnicima iz sobe.
SALA 1

OD 5. DO 11. SEPTEMBRA
u 21h
cena ulaznice: 300,00

TO- DRUGO POGLAVLjE/ IT Chapter Two

Dužina trajanja: 169min.
Žanr: horor, triler
Gl. uloge: Bill Skarsgård, James McAvoy, Jessica Chastain
Režija: Andy Muschietti
Bill Skarsgard reprizira svoju ulogu Penivajza. Hvaljeni hit TO iz 2017. pokosio je bioskopske blagajne i zaradio više od 700 miliona dolara širom sveta, redefinisao žanr, postao deo opšte kulture i postao horor film s najvećom zaradom u istoriji. Kako se zlo ponovo vraća svakih 27 godina u grad DerI, Mejn, TO DRUGOPOGLAVLJE spaja likove koji su otišli svojim putem nakon gotovo tri decenije.
SALA 2

OD 5. DO 11. SEPTEMBRA
u 21:45h

cena ulaznice: 300,00

UMETNOST VOŽNjE PO KIŠI/ The Art of Racing in the Rain

Dužina trajanja: 109min.
Žanr: komedija, drama
Gl. uloge: Milo Ventimiglia, Amanda Seyfried, Gary Cole, Kathy Baker, Ryan Keira Armstrong
Režija: Simon Curtis
Renomirani glumac Kevin Kostner svojim glasom tumači lik zlatnog retrivera Enca, psa filozofskih shvatanja, protagonistu ostvarenja „Umetnost vožnje po kiši“ koji će se na bioskopskom platnu naći od 29. avgusta. Zasnovan na bestseleru pisca Garta Stajna, prevedenom na 38 jezika, „Umetnost vožnje po kiši“ je topla priča o potpuno bezuslovnoj ljubavi između psa i njegovog gazde, o njegovoj spremnosti da podrži svog gospodara u svakoj zamisli, da ga prati i u najluđim iskušenjima.
Slušajući reči svog vlasnika Denija Svifta (Majlo Ventimilja), vozača Formule 1 u usponu, pas Enco stiče duboki uvid u ljudski život i shvata da se tehnike, potrebne na trkačkoj stazi, takođe mogu uspešno koristiti u upravljanju svakodnevnim životnim putovanjem. Film prati Denija, njegovu ženu Iv (Amanda Sajfred), njihovu malu ćerku Zoi (Rajan Kira Armstrong) i na kraju, njegovog iskrenog – najboljeg prijatelja – Enca.
Osim o odnosu psa i čoveka film se osvrće na odnose u porodici, na čvrstu vezu između oca i ćerke.


OD 5. DO 11. SEPTEMBRA

SALA 2
u 18h – 3D
cena ulaznice: 300,00
SALA 1
u 19h
cena ulaznice: 250,00

VELIKA AVANTURA/ The Big Trip
Dužina trajanja: 90min.
Žanr: porodični, komedija, sinhronizovan, 3D
Režija: Natalia Nilova
Zabavna avantura scenarista Madagaskara.Neverovatna priča počinje kada roda zabunom dostavi bebu pandu na pogrešnu adresu. Roda jednostavno zameni adresu porodice pandi s porodicom medveda. I tada meda koji sve u životu radi na ispravan način, odluči da organizue i ekspediciju kako bi bebu dostavio njenoj pravoj porodici. Njegov se neumorni komšija uputi s njim kako bi mu pravio društvo na toj avanturi. Na putu susreću brbljivog pelikana, strašljivog vuka, romantičnog tigra…suočavaju se s puno izazova, ali na kraju dostave bebu njenoj porodici.


M. Milićević/ Izvor: Bioskop Art


Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenj