Najava, Vesti

Repertoar Bioskopa Art od 5. do 11. decembra

Posted: 5. decembra 2019. u 18:54   /   by   /   comments (0)

SALA 1

OD 5. DO 11. DECEMBRA
u 20 i 22h

cena ulaznice: 350,00

4 RUŽE

Dužina trajanja: 100min.
Žanr: krimi, drama
Gl. uloge: Miloš Samolov, Boris Milivojević, Srđan ‘Žika’ Todorović, Dragan Jovanović
Režija: Vasilije Nikitović
Film “Četiri ruže” јe krimi-drama sa elementima komedije.
Prikazuje urbani mozaik gradskih likova, koje u ispovesti jedne beogradske noći, povezuje neutoljiva želja za lakom lovom, dobrim provodom i bezbrižnim jutrom. Iza kulisa carstva poroka u noćnom klubu Četiri ruže, u centru mozaika, gde se vodi bespoštedna borba, često i sa one strane zakona, naći će se jedan običan čovek. U bezuspešnom pokušaju da od svega pobegne, shvata da će uspeti samo ako u pomoć pozove sve ono što je u međuvremenu izgubio: ljubav, iskrenost i veru.

SALA 2

OD 5. DO 11. DECEMBRA

u 19h
cena ulaznice: 250,00

PLAYMOBIL/ Playmobil: The Movie

Dužina trajanja: 99min.
Žanr: porodični, sinhronizovan
Glasovi: Anja Mit, Dimitrije Nikolić, Aleksandar Gligorić, Marko Marković, Ivan Marković, Dušica Novaković, Bojan Hlišč, Đurđina Radić Djixx, Milan Antonić, Danica Nikolić, Dragan Vujić Vujke, Nikola Nemešević
Režija: Lino DiSalvo
Kada njen mlađi brat Čarli neočekivano nestane u magičnom, animiranom svetu PLAYMOBIL-a, nepripremljena Marla mora da ode u potragu života da bi ga vratila kući.
Krenuvši na fantastično putovanje kroz zapanjujuće nove svetove, Marla se udružuje sa neobičnim i hrabrim novim prijateljima – slatkorečivim vozačem koji prevozi hranu po imenu Del, oštrim i harizmatičnim agentom Reksom Dašerom, dobroćudnim nestašnim robotom, ekstravagantnom dobrom vilom i mnogim drugima. Kroz njihovu uzbudljivu avanturu, Marla i Čarli shvataju da bez obzira na to kako se život odvija, možete postići bilo šta kada verujete u sebe!
SALA 2

OD 5. DO 11. DECEMBRA
u 21h

cena ulaznice: 300,00

PROŠLOG BOŽIĆA/ Last Christmas

Dužina trajanja: 102min.
Žanr: romantični, ljubavni
Gl. uloge: Emilia Clarke, Henry Golding, Emma Thompson, Michelle Yeoh, Patti LuPone
Režija: Paul Feig

Kejt (Emilija Klark) tumara po Londonu, praćena muzikom Džordža Majkla, donoseći neke loše odluke, što je iritirajuća posledica toga jer je zaposlena kao vilenjak u božićnoj prodavnici koja radi preko cele godine. Tom (Henri Golding) deluje previše dobro da bi bio stvaran, kada ušeta u njen život i počne da proniče u mnoge Kejtine barijere. Dok London počinje da se pretvara u najlepše doba u godini, njima ništa ne polazi za rukom. Ali, ponekad, moraš pustiti sneg da padne, slušati svoje srce i imati vere.

OD 21. NOVEMBRA DO 4. DECEMBRA

SALA 1
u 18h – 3D
cena ulaznice: 300,00

SALA 2
u 19h – 2D
cena ulaznice: 300,00

ZALEĐENO KRALjEVSTVO 2/ Frozen 2

Dužina trajanja: 103min.
Žanr: avantura, komedija, sinhronizovan, 3D
Glasovi: Andrijana Oliverić, Lejla Hot, Jelena Gavrilović, Stefan Bundalo, Marko Kon, Ivan Bosiljčić, Milan Živadinović, Teodora Ristovska, Maja Odžaklijevska, Iva Brun, Ivana Stojković, Hadži Nenad Maričić, Jovana German, Branislav Platiša, Srđan Čolić, Jana Maričić
Režija: Chris Buck, Jennifer Lee
Zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno ali i izvanredno uzbudljivo putovanje. U “Zaleđenom kraljevstvu” Elsa se pribojavala da su njene moći previše jake za svet. U “Zaleđenom kraljevstvu 2” mora verovati da su dovoljne.

M. Milićević/ Izvor: Bioskop Art