Najava, Umetnost

Repertoar Bioskopa Art od 4. do 10. jula

Posted: 3. jula 2019. u 19:50   /   by   /   comments (0)

SALA 1

OD 4. DO 10. JULA
u 22h
cena ulaznice: 300,00

ANABEL 3 – POVRATAK KUĆI/ Annabelle Comes Home

Dužina trajanja: 106min.
Žanr: horor, misterija, triler
Gl. uloge: Emily Brobst, Patrick Wilson, Mckenna Grace,Katie Sarife, Vera Farmiga
Režija: Gary Dauberman
Treći deo izvrsne „Anabel” franšize.
Demonolozi Ed i Lorejn odlučni su da sačuvaju Anabel od uništenja te je smeste u zaključanu sobu u svojoj kući. Njihov plan je zaštititi je stavljajući je na „sigurno” iza stakla uz sveštenički blagoslov. Ipak, nesrećna noć počinje kada Anabel probudi zle duhove u prostoriji i zajedno uoče novu metu – Vorenovu desetogodišnju ćerku Džudi i njene prijatelje.
SALA 2

OD 4. DO 10. JULA
u 21h
cena ulaznice: 300,00

ORIGINALNI FRANCUSKI ŽIGOLO/ Just a Gigolo

Dužina trajanja: 94min.
Žanr: komedija
Glavne uloge: Kad Merad, Anne Charrier, Léopold Moati
Režija: Olivier Baroux
Nakon što ga njegova bogata osamdesetogodišnja prijateljica ostavi zbog mlađeg muškarca, stari žigolo će uz pomoć nećaka morati da potraži i novu milionerku.
Francuzi su bez premca najbolji ljubavnici na svetu – istina ili mit? Ovo mišljenje među nežnijim polom nema naučno uporište, ali većina će se s njim složiti. Koja je to čarobna formula privlačnosti Francuza – da li je to njihov šarm i ležernost u kombinaciji sa stavom i onim neodoljivim ‘je ne sais quoi’ faktorom, koji im je usađen od rođenja, začinjeno s fatalnim i strastvenim nastupom koji jednostavno obara s nogu? Tajnu njihove privlačnosti još uvek niko nije razotkrio, ali možda je saznate u najnovijem filmskom hitu ORIGINALNI FRANCUSKI ŽIGOLO.
SALA 1

OD 4. DO 17. JULA
u 19:45h
cena ulaznice: 350,00

SPAJDERMEN- DALEKO OD KUĆE/ Spider-Man: Far From Home

Dužina trajanja: 130min.
Žanr: akcija, fantazija, avantura, 3D
Gl. uloge: Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Zendaya, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders
Režija: Jon Watts
Nakon događaja sa Osvetnicima Piter Parker sa društvom odlazi na letni odmor u Evropu. Ali mirni odmor im prekida opasni Misterio.
SALA 2

OD 4. DO 10. JULA
u 19 h
cena ulaznice: 250,00

TABALUGA/ Tabaluga- Der Film
Dužina trajanja: 90 min.
Žanr: animirani, porodični, sinhronizovan
Režija: Sven Unterwaldt, Toby Genkel

Mladi zmaj, Tabaluga, živi sa ocem koji ga je usvojio, gavranom Kolkom na živopisnom Grenlandu.Kako nikada nije naučio da bljuje vatru, hitno mu je potrebna pomoć pravog, odraslog zmaja. Ali Tabaluga je poslednji primerak svoje vrste. Jedini drugar koga ima je brbljiva bubamara Bali. Jednog dana, Tabalugu i Balija namamiće na Island, na kome vlada zli gospodar Arktos. Kada tu upozna prelepu ledenu princezu Lili, desiće se ljubav na prvi pogled. Lili će odvesti Tabalugu da upozna Arktosa, ne sluteći da Arktos želi da uništi sve zmajeve, kako bi zaledio Grenland. Lili će pomoći Tabalugi i Baliju da pobegnu sa Islanda. Zahvaljujući snazi njihove ljubavi, Tabaluga će naučiti da bljuje vatru. Da bi osujetili Arktosov zli plan i spasili Grenland od njegove armije polarnih medveda, Tabaluga i Lili moraće da udruže snage i drže se zajedno, kao vatra i led.


SALA 1
OD 27. JUNA DO 10. JULA
u 18 h
cena ulaznice: 300,00

TAJNI AGENT MJAU/ Marnies Welt
Dužina trajanja: 92 min.
Žanr: animirani, avantura, porodični, sinhronizovan, 3D
Režija: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein

Četiri luckasta antiheroja su u bekstvu. Njihov vođe je nevina i naivna kućna mačka zvana Marni, kojoj nije dozvoljeno da napusti kuću i o spoljnem životu zna jedino preko televizije.
Marni je mala, bucmasta mačka koja veruje da je začarano dete. Ona živi poput princeze i dobija sve što želi, jer gazdarica Rosalinda ju je razmazila poput deteta. Napuštena, daleko od kuće, po nalogu Rosalindinog zloćudnog brata, Marni je ubačena u nepoznati svet gde je prisiljena da se udruži sa još tri životinje: uplašenim psetom, neurotičnim petlom i magarcem, koji se pretvara da je zebra. Bazirano na jednoj od bajki braće Grim „Bremenski muzikanti“ priča o Marni i njenim prijateljima je avanturistička priča koja dira u srce. Zabavan prikaz koji govori o tome kako prijateljstvo i osećaj pripadnosti mogu prevazići sve prepreke.

M. Milićević/ Izvor: Bioskop Art

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.