Umetnost

Repertoar Bioskopa Art od 31. oktobra do 6. novembra

Posted: 31. oktobra 2019. u 20:28   /   by   /   comments (0)

SALA 2

OD 31. OKTOBRA DO 6. NOVEMBRA
u 21:45h

cena ulaznice: 300,00

EKIPA

Dužina trajanja: 95min.
Žanr: komedija, drama
Gl. uloge: Andrija Milošević, Rade Ćosić, Sergej Trifunović, Dragan Jovanović, Srđan Todorović, Ljubomir Bandović, Ljiljana Stjepanović, Ivana Dudić, Anđela Jovanović
Režija: Marko Sopić
Beskrupolozni menadžeri, pomalo nasilni lovatori, jedna italijanka, fudbalska zvezda Partizana i brat od tetke koji navija za Zvezdu, sreću se silom prilika za vreme derbija. Nakon derbija, Zdravko – zvezda Partizana (Rade Ćosić), Klupa koji je njegov brat od tetke, a ujedno navijač Zvezde (Andrija Milošević) i Stefke dobar drug iz detinjstva (Lazar Đukić), nailaze na Italijanku, ženu svačijeg života (Ivana Dudić). Posle lude večeri, oni kao ekipa odlaze da vrate dug Skaretu lovatoru (Dragan Jovanović), koji već godinama pokušava da potpiše ugovor sa Zdravkom. On i dalje odbija saradnju, što ekipi stvara velike probleme – kako da nađu pare za tri dana i kako da se oslobode čuvenog prevaranta Dekija BMW-a (Miloš Timotijević).
SALA 1

 1. OKTOBRA I 01. NOVEMBRA
  I OD 04. DO 06. NOVEMBRA
  u 19h
  cena ulaznice: 250,00

FIKSIZI- MAJSTORČIĆI/ Fiksiki: Bolshoy sekret

Dužina trajanja: 80min.
Žanr: avantura, komedija, sinhronizovan
Režija: Kirk Harris
Majstorčići je ruska dečija animirana avantura, nastala po knjizi Edvarda Uspenskog.
Radnja prati grupu malih čovečuljaka – Majstorčića koji žive u kućnim spravama i popravljaju kvarove. Ukupno ih ima devet: Papus, Masja i njihova deca Simka i Nolik, deka Dedus, i njihovi drugari Fajer, Igrok, Šuplja i Verta. Majstorčići žive u kući Toma Tomasa i njegovih roditelja, sa kojima živi i Tom Tomasova baka, a društvo im pravi i grupa paukova. Kada jedan od njih nabavi posebne narukvice koje ga pretvaraju u super moćnog nevaljalca, na scenu stupaju njegovi šareni mali prijatelji, Tom Tomas i laboratorijski profesor da spasu dan!
SALA 2

OD 31. OKTOBRA DO 06. NOVEMBRA
u 20h

cena ulaznice: 300,00

GDE SI POŠLA, BERNADET?/ Where’d You Go, Bernadette

Dužina trajanja: 109min.
Žanr: komedija, drama
Gl. uloge: Cate Blanchett, Kristen Wiig, Billy Crudup, Emma Nelson, Laurence Fishburne
Režija: Richard Linklater
Nagrađivani reditelj Ričard Linklater donosi nam adaptaciju knjige američke spisateljice Marije Sempl Where’d You Go, Bernadette s dvostrukom dobitnicom nagrade Oskar, Kejt Blanšet, u glavnoj ulozi.
Bernadet Foks nije na dobrom glasu. Njen muž, IT genije, uvek ju je video kao urnebesnu, lako zapaljivu, nadarenu, ali pomalo i nesređenu suprugu. Kolege su je smatrali talentovanim i ambicioznim arhitektom , a za svoju 15-godišnju ćerku, Bernardet je uvek bila najbolja prijateljica i, sasvim jednostavno, mama. Ali, Bernadet odjednom nestane. A njena ćerka Bi mora da krene na putovanjedo kraja sveta kako bi je pronašla.
SALA 2

OD 31. OKTOBRA DO 6. NOVEMBRA
u 18h
cena ulaznice: 250,00

OVČICA ŠONE: FARMAGEDON/ Shaun the Sheep Movie: Farmageddon

Dužina trajanja: 86min.
Žanr: komedija, avantura, sinhronizovan, 3D
Režija: Will Becher, Richard Phelan
Nastavak ludog prvog dela OVČICA ŠONE ponovo stavlja čuvenu farmu u opasnost. Ali ovaj put opasnost nije zemaljska već dolazi iz svemira. Ali za Šoneta ni vanzemaljska pretnja nebi trebala da predstavlja problem. Da li će farma preživeti napad iz svemira?
SALA 1

OD 31. OKTOBRA DO 6. NOVEMBRA
u 21h

cena ulaznice: 300,00

TERMINATOR- MRAČNA SUDBINA/ Terminator: Dark Fate

Dužina trajanja: 128min.
Žanr: akcija, naučna fantastika
Gl. uloge: Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna
Režija: Tim Miller
„I’ll be back“ ! – Čuvena replika koju izgovara jedan od najomiljenijih robota kog tumači Arnold Švarceneger u filmu „Terminator“ iz 1984. godine ispunila je očekivanja ljubitelja franšize. Više od dve decenije su prošle od kako je Sara Konor sprečila Sudnji dan, promenila budućnost, i ponovo napisala sudbinu ljudske rase. Deni Ramos (Natalija Rejes) živi jednostavan život sa ocem i bratom (Dijego Boneta) u Meksiko Sitiju kada se kroz vreme vrati napredni i smrtonosni Terminator Rev-9 (Gabrijel Luna) sa namerom da je ulovi i ubije. Denin život zavisi od udruživanja sa dve ratnice: Grejs (Mekenzi Dejvis) i unapređenog vojnika iz budućnosti Sare Konor (Linda Hemilton). Kako Rev-9 nemilosrdno uništava sve i svakog na svom putu kako bi došao do Deni, njih tri odlaze kod T-800 (Arnold Švarceneger), čoveka iz Sarine prošlosti, koji je njihova poslednja nada.
SALA 1

 1. I 3. NOVEMBRA
  u 19:30h
  cena ulaznice: 300,00

ZAISTA OTPISANI
Dužina trajanja: 69min.
Žanr: dokumentarni film
Scenario I režija: Milosav Samaržić
Film prati do sada neispričanu priču i tragične sudbine ilegalaca koji su delovali u okupiranom Beogradu I na osnovu čijih dosijea je posleratna kinematografija snimila jednu od najgledanijih serija “Otpisani“ kao i poznati film “Valter brani Sarajevo“.
Glavni junaci ovog filma su četnici pod komandom Ministra vojske, mornarice I vazduhoplovstva, armijskog generala Dragoljuba Mihailovića, a ne partizani, kako je to do sada prikazivano.

Promocija knjiga I filmova izdavačke kuće Pogledi, kao i konferencija za medije, održaće se u prostorijama bioskopa neposredno pred premijeru filma. Gost Milosav Samardžić, reditelj i scenarista.

M. Milićević/ Izvor: Bioskop Art