Najava, Vesti

Repertoar bioskopa Art: Od 30. juna do 7. jula

Posted: 29. juna 2016. u 14:57   /   by   /   comments (0)

 

SALA 1

 OD 30. JUNA DO 13. JULA

u 18 h

cena ulaznice: 250,00

 

dory 

U POTRAZI ZA DORI/ Finding Dory

Dužina trajanja: 97 min.

Žanr: animirani, komedija, sinhronizovan, 3D

Glasove pozajmili: Anica Dobra, Branislav Platiša, Predrag Ejdus, Srđan Timarov, Jelena Trkulja, Marko Perić, Nela Mihajlović, Bane Zeremski

 

Dizni Piksarov film „U potrazi za Dori“ vratiće na veliki ekran svačije omiljene likove: zaboravnu plavu ribicu (Anica Dobra), koja živi srećno na grebenu s Nemom (Marko Perić) i Marlinom (Branislav Platiša).

Kad se Dori iznenada seti da ima porodicu koja je možda traži, ovaj trio će krenuti na uzbudljivu avanturu preko okeana do kalifornijskog prestižnog Pomorskog instituta, rehabilitacionog centra i akvarijuma. U pokušaju da nađe svoju mamu (Nela Mihajlović) i oca (Bane Zeremski), Dori će potražiti pomoć od tri najintrigantnija stanovnika Pomorskog instituta: Henka (Predrag Ejdus), svadljive hobotnice koja često beži zaposlenima; Bejlija (Srđan Timarov), beluga kita koji je ubeđen da su mu veštine eholokacije u kvaru; i Nade (Jelena Trkulja), kratkovide kit ajkule. Dok se vešto budu kretali kroz zamršene unutrašnje radnje Pomorskog instituta, Dori i njeni drugari će otkriti čari svojih mana, drugarstva i porodice.

SALA 1

 

OD 30.  JUNA DO 6. JULA

u 20 i 22 h

cena ulaznice: 300,00

 

 0bavesajci

OBAVEŠTAJCI/ Central Intelligence

Dužina trajanja: 107 min.

Žanr: komedija

Glavne uloge: Dwayne Johnson, Kevin Hart

Režija: Rawson Marshall Thurber

Priča prati nekada maltretiranog štrebera koji je postao smrtonosni CIA agent (Džonson), koji se vraća kući zbog proslave godišnjice mature.

Tvrdeći da je na tajnoj misiji, on će zatražiti pomoć nekada „rmpalije s kampusa“ (Hart), a sada računovođe kom nedostaju slavni dani. Ali dok ovaj staloženi čovek shvati u šta se upustio, biće prekasno da se izvuče, a njegov nepredvidljivi novi prijatelj će ga uvući u svet pucačine, izdaje i špijunaže u kom obojica mogu da poginu na sto i jedan način.

 

SALA 2

 

OD 30. JUNA DO 6. JULA

u 19 h

cena ulaznice: 300,00

 

 dzin

VELIKI DOBROĆUDNI DžIN/ The BFG

Dužina trajanja: 115 min.

Žanr: fantazija, SINHRONIZOVAN, 3D

Glavne uloge: Mark Rylance, Ruby Barnhill, Bill Hader

Režija: Steven Spielberg

 

BFG je uzbudljiva priča o desetogodišnjoj devojčici Sophie iz Londona i misterioznom divu koji je upoznaje sa čudnovatim i opasnim svetom divova. Film je zasnovan na knjizi „BFG”, slavnog Roalda Dahla, koja je objavljena 1982. godine i od tada oduševljava čitatoce svih uzrasta.

Knjiga, za koju je ilustracije napravio Quentin Blake, prethodno je adaptirana kao animirani film za britansku televiziju 1989. godine. Nova adaptacija ujedinila je ponovno Spielberga i scenaristu neponovljivog E.T.-a, Melissu Mathison. U ulozi devojčice, Sophie ćemo gledati Ruby Barnhill, a ulogu dobroćudnog diva dobio je Mark Rylance. Ostale uloge igraju Rebecca Hall, Bill Hader, Jemaine Clement i Penelope Wilton.

 

SALA 2

 

OD 30.  JUNA DO 6. JULA

u 21 h

cena ulaznice: 300,00

dan nezavisnosti

DAN NEZAVISNOSTI: NOVA PRETNjA/ Independence Day: Resurgence

Dužina trajanja: 121 min.

Žanr: akcija, naučna fantastika, 3D

Glavne uloge: Liam Hemsworth, Charlotte Gainsbourg, Jeff Goldblum, Vivica A. Fox, Bill Pullman

Režija: Roland Emmerich

Oduvek smo znali da će se vratiti! Nakon što je DAN NEZAVISNOSTI dao novu definiciju visokobudžetnog filma, nastavak nam donosi priču o globalnoj katastrofi nesagledivih razmera.

Tačno dve decenije od kada je snimljen ,,Dan nezavisnosti“, nastavak donosi priču o globalnoj katastrofi nesagledivih razmera. Ljudi osmišljavaju program odbrane, koristeći vanzemaljsku tehnologiju, kako bi zaštitili planetu jer predviđaju povratak okupatora. Ali, ništa ih ne može pripremiti za naprednu i daleko superiorniju vanzemaljsku silu. Međutim, genijalnost nekoliko hrabrih muškaraca i žena može da spase svet koji se našao na ivici propasti. Reditelj Roland Emerih, kao i u prethodnom delu, pomera granice. Videćemo potpuno uništenje Singapura, kako najviša zgrada u Dubaiju Burdž Kalifa ruši Ajfelov toranj, ali ono najbitnije što je reditelj želeo da prikaže jeste ujedinjene svih nacija protiv istog neprijatelja. Pored neverovatnih prizora rušenja velikih gradova i njihovih znamenitosti, Emerih je uspeo da zadrži i humor iz prethodnog dela. U glavnim ulogama su Lijam Hemsvort, Džef Goldblum, Bil Pulman, Vivika A. Foks, Džad Hirš, Brent Spajner, Šarlot Gejnsburg, Džesi Ašer i Sila Vord.

 

Izvor: Bioskop Art Užice