Najava, Vesti

Repertoar bioskopa Art: od 3. do 9. novembra

Posted: 3. novembra 2016. u 11:04   /   by   /   comments (0)

SALA 1   od 3. do 9. novembra

u 18h    3D   cena ulaznice: 300,00    

 

SALA 2  od 3. do 9. novembra

u 19h   2D   cena ulaznice: 250,00   

 

TROLOVI/ Trolls

 Žanr: animirani, komedija, 2D, 3D   Trajanje: 84 min

Reditelji: Mike Mitchell

Da li se sećate popularnih igračkica kad ste bili mali? Simpatičnih čovečuljaka koji su se razlikovali prema boji kose, tzv. trolova? Od genijalnih tvoraca Šreka i Kung Fu Pande studija DreamWorks Animation, stiže nam ekstravagantna, raspevana animirana komedija – Trolovi.

Kada Maka, optimistična i vesela princeza Trolova, započne opasnu misiju spašavanja svojih najboljih drugara od gladnih Bergena, ona dolazi do toga da moli Zakerala za pomoć, gradskog kuvara – pesimističkog realistu koji želi princezi da dokaže da svet nisu kolačići i duge. Njih dvoje će se zajedno upustiti u avanturu koja će ih odvesti van sveta koji im je poznat.

 

SALA 1   od 3. do 9. novembra

u 20h   cena ulaznice: 300,00

 

IME: DOBRICA, PREZIME: NEPOZNATO

Žanr: drama   Dužina trajanja: 100 min.

Glavne uloge: Slavko Štimac, Hana Selimović, Mirjana Joković, Helena Jakovljević, Bogdan Diklić, Bojan Dimitrijević, Marko Baćović, Gordana Đurđević, Rada Đuričin, Branislav Lečić, Milan Caci Mihajlović, Vladislava Milosavljević, Miodrag Radovanović

Režija: Srđa Penezić

Ovo je priča, u stvari bajka za odrasle, o tome kako bi život mogao da bude lep kada čovek ne bi bio čoveku vuk.

Ljudi se često smeju Dobrici i njegovoj naivnosti, ali na kraju ne mogu da joj odole. Skoro svako ko sa njim dođe u kontakt oseća da je u pitanju čovek kakvog nikad nije sreo, i kakvog zaista vredi sresti.Zaljubljuje se u osobu sa dna životne lestvice,čije prostituisanje shvata kao izraz iskrene simpatije, narkomanku, koja čak i dete zloupotrebljava da izvuče pare od njega. To dete, u još uvek neiskvarenom osećanju pravde, pokušava da otvori oči nasem junaku i umesto ljutnje, Dobrica se raduje da je sve u redu. Nepoverenje prerasta u poverenje, podozrivost u veru, beznađe u nadu. Kako vreme protiče, snaga ljubavi i njegova sposobnost da čini ljude boljima transformišu svet oko njega i prave ga ne onakvim kakav jeste, nego kakav bi trebao da bude.

 

SALA 2   od 3. do 9. novembra

u 21 h   cena ulaznice: 300,00

 

RAČUNOVOĐA/ The Accountant

Žanr: akcija, krimi, komedija   Dužina trajanja: 95 min.

Glavne uloge: Ben Affleck, J.K. Simmons, Anna Kendrick, Jon Bernthal, John Lithogow

Režija: Gavin O’Connor

Napeti triler sa Benom Aflekom u glavnoj ulozi.

Iza maske naizgled dosadnog računovođe Krisa Vulfa, krije se jedno sasvim drugo lice koje nije ni najmanje dosadno. On radi za teške kriminalce i plaćene ubice. Vulf (Aflek) je matematički stručnjak koji ima više afiniteta prema brojevima nego prema ljudima. Dok kao računovođa radi u malom CPA ofisu, istovremeno isti posao obavlja I za najopasnije svetske kriminalne organizacije. Zbog svojih sposobnosti zapao je za oko Ministarstvu finansija koje vodi Rej King (Dž.K. Simons), ali sa vremenom počinje da radi za kompaniju unutar koje je Dana Kamings (Kendrik) otkrila finansijsku malverzaciju koja uključuje milione dolara. Nakon knjigovodstvene kontrole, Kris polako razotkriva istinu.

 

SALA 1   od 3. do 9. novembra

u 22h   cena ulaznice: 300,00

 

DOKTOR STREJNDž/ Doctor Strange

Žanr: akcija, fantazija, 3D   Dužina trajanja: 118 min.

Glavne uloge: Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Tilda Swinton, Rachel McAdams

Režija: Scott Derrickson

Pridružite se Strejndžu na opasnom, mističnom i potpuno lucidnom putovanju.

Iz studija Marvel stiže „Doktor Strejndž“, priča o svetski poznatom neurohirurgu dr Stivenu Strejndžu, kojem će se život promeniti zauvek kad mu posle užasne saobraćajne nesreće ruke ostanu paralizovane. Pošto mu tradicionalna medicina ne može pomoći, on će biti primoran da lek potraži u misterioznoj enklavi poznatoj kao Kamar-Tadž. Ubrzo će shvatiti da ovo nije samo centar za lečenje već i prva borbena linija protiv mračnih sila koje žele da unište našu stvarnost. Uskoro će Strejndž, naoružan novim magičnim moćima, biti primoran da odabere da li želi da se vrati u život pun bogatstva i slave ili da ostavi sve to za sobom i da se bori protiv najmoćnijeg čarobnjaka na svetu.