Najava, Umetnost

Repertoar Bioskopa Art od 28. avgusta do 4. septembra

Posted: 29. avgusta 2019. u 02:13   /   by   /   comments (0)

OD 22. AVGUSTA DO 4. SEPTEMBRA

SALA 1
u 18h – 3D
cena ulaznice: 300,00
SALA 2
u 19h
cena ulaznice: 250,00

ANGRY BIRDS FILM 2/ The Angry Birds Movie 2
Dužina trajanja: 96min.
Žanr: komedija, avantura, sinhronizovan, 3D
Gl. uloge: Petar Strugar, Boris Milivojević, Slobodan Tešić i Stefan Bundalo, influenseri Čoda, Duxa, Yasserstain, Ruža Rupić, Dule i Kocka AXE; pevači Djixx, Sanja Vučić, MC Sajsi, Kendi
Režija: Thurop Van Orman, John Rice

U filmu „Angry Birds Film 2“ rat, koji između ptica i prasića i dalje traje, iznenada je prekinut s pojavljivanjem treće, zajedničke, opasnosti. Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba susreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi preuzeti ostrvo. Ovaj put ptice i prasići moraju sarađivati jer jedino zajedničkim snagama mogu pobediti pretnju koja im se približava. „Angry Birds Film“ je avanturistički i izrazito humorističan animirani film za sve generacije gledalaca.
SALA 2

OD 29. AVGUSTA DO 4. SEPTEMBRA
u 21h

cena ulaznice: 350,00

BILO JEDNOM U HOLIVUDU/ Once Upon a Time in Hollywood

Dužina trajanja: 165min.
Žanr: drama, triler
Gl. uloge: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Luke Perry
Režija: Quentin Tarantino
Ovog leta holivudska zlatna prašina vraća nas u kasne šezdesete godine, u zlatno doba Holivuda u filmu nostalgičnog naziva “Bilo jednom…u Holivudu”, najnovijem ostvarenju reditelja i scenariste, dobitnika Oskara, Kventina Tarantina.
„Bilo jednom… u Holivudu“ prava je holivudska priča o jednom glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mesto pod suncem u filmskoj industriji. Njihovo putovanje odvija se na vrhuncu hipi Holivuda, davne 1969. godine u LAu. 
Glavni likovi u filmu Rik Dalton (Leonardo Di Kaprio), bivša zvezda jedne vestern TV serije i njegov dugogodišnji dvojnik Clif But (Bred Pit) u vreme zadnjih trzaja zlatnog Holivuda bore se za svoj uspeh u sveetskoj prestonici filmske industrije koju više ne prepoznaju. Ali Rik ima popularnu komšinicu – Šeron Tate (Margo Robi).
SALA 1

OD 29. AVGUSTA DO 4. SEPTEMBRA
u 20h
cena ulaznice: 300,00

DELIRIJUM TREMENS

Dužina trajanja: 112min.
Žanr: komedija, drama
Gl. uloge: Tihomir Stanić, Gorica Popović, Anita Mančić
Režija: Goren Marković
Novi film čuvenog srpskog reditelja i scenariste Gorana Markovića, snimljen je nakon velikog uspeha istoimene pozorišne predstave “Delirium tremens”. Priča o slavnom glumcu koji pomoću alkohola pokušava da izdrži ogroman pritisak života i rada. Nažalost, upada u alkoholno ludilo, završava u bolnici i kroz niz komičnih situacija pokušava da nađe izlaz, družeći se pritom sa bolesnicima iz sobe.


SALA 1

OD 29. AVGUSTA DO 4. SEPTEMBRA
u 22h
cena ulaznice: 300,00

PAD ANĐELA/ Angel Has Fallen

Dužina trajanja: 120min.
Žanr: akcija, triler
Gl. uloge: Gerard Butler, Morgan Freeman, Holt McCallamy, Tim Blake Nelson, Danny Huston
Režija: Ric Roman Waugh
Treće poglavlje filmske franšize koja je započela Padom Olimpa i nastavila se Padom Londona s Džeraldom Batlerom i oskarovcem Morganom Frimanom u glavnim ulogama.
U ovom nastavku agentu Beningu je namešten pokušaj atentata na predsednika iz čega će morati da izvuče vlastitu agenciju i FBI dok pokušava da otkrije stvarnu pretnju.

M. Milićević/ Izvor: Bioskop Art


Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje