Najava, Umetnost

Repertoar bioskopa Art od 27. juna do 3. jula

Posted: 26. juna 2019. u 16:05   /   by   /   comments (0)

SALA 2

OD 27. JUNA DO 3. JULA
u 20 i 22h
cena ulaznice: 300,00

ANABEL 3 – POVRATAK KUĆI/ Annabelle Comes Home

Dužina trajanja: 106min.
Žanr: horor, misterija, triler
Gl. uloge: Emily Brobst, Patrick Wilson, Mckenna Grace,Katie Sarife, Vera Farmiga
Režija: Gary Dauberman
Treći deo izvrsne „Anabel” franšize.
Demonolozi Ed i Lorejn odlučni su da sačuvaju Anabel od uništenja te je smeste u zaključanu sobu u svojoj kući. Njihov plan je zaštititi je stavljajući je na „sigurno” iza stakla uz sveštenički blagoslov. Ipak, nesrećna noć počinje kada Anabel probudi zle duhove u prostoriji i zajedno uoče novu metu – Vorenovu desetogodišnju ćerku Džudi i njene prijatelje.

SALA 2

OD 27. JUNA DO 3. JULA
u 21h
cena ulaznice: 300,00

JUČE/ Yesterday

Dužina trajanja: 112min.
Žanr: komedija, muzički
Glavne uloge: Lily James, Himesh Patel, Kate McKinnon, Ed Sheeran
Režija: Danny Boyle
Juče, svi su znali za Bitlse. Danas, samo se Džek seća njihovih pesama. I postaće vrlo velika zvezda.Od Oskarom nagrađenog reditelja Denija Bojla i scenariste nominovanog za Oskara, Ričarda Kertisa, stiže nam rokenrol komedija o muzici, snovima, prijateljstvu i dugom i krivudavom putu koji vodi do najveće ljubavi u životu.
Džek Malik bori se sa svojom karijerom pevača i tekstopisca, u malom primorskom gradu u Engleskoj. Njegovi snovi o slavi i uspehu počinju da blede, uprkos podršci odane drugarice iz detinjstva, Eli. A onda, posle čudne saobraćajne nesreće u momentu kada ceo svet na trenutak gubi električnu energiju, Džek se budi i otkriva da Bitlsi nikada nisu postojali… i suočava se sa veoma komplikovanim problemom.
Izvodeći pesme najvećeg benda u istoriji, svetu koji ih nikada nije čuo i uz malu pomoć svog američkog agenta hladnog srca, Debre, Džek dostiže planetarnu slavu. Ali kako se penje ka vrhu, Rizikuje da izgubi Eni, jedinu osobu koja je uvek verovala u njega. Kada se zatvore vrata koja su delila njegov stari i novi život, Džek će morati da se vrati tamo gde je nekada pripadao i da dokaže da je ljubav sve što nam treba.
SALA 2

OD 27. JUNA DO 3. JULA
u 19 h
cena ulaznice: 300,00

TAJNE AVANTURE KUĆNIH LjUBIMACA 2/ The Secret Life of Pets 2
Dužina trajanja: 86 min.
Žanr: animirani, komedija, porodični, sinhronizovan, 3D
Režija: Chris Renaud

Deseti animirani dugometražni film iz studija Illumination “Tajne avanture kućnih ljubimaca 2” jedan je od najočekivanijih filmova ove godine.
Novo poglavlje prepuno je specifičnog humora koji je zaštitni znak Illumination studija. Ono istražuje emotivni život naših ljubimaca, duboke veze koja ih spaja sa porodicama koje ih vole i odgovara na pitanje koje oduvek intrigira svakog vlasnika: Šta naši ljubimci zaista rade kad nismo kod kuće.

SALA 1
OD 27. JUNA DO 10. JULA
u 18 h
cena ulaznice: 300,00

TAJNI AGENT MJAU/ Marnies Welt
Dužina trajanja: 92 min.
Žanr: animirani, avantura, porodični, sinhronizovan, 3D
Režija: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein

Četiri luckasta antiheroja su u bekstvu. Njihov vođe je nevina i naivna kućna mačka zvana Marni, kojoj nije dozvoljeno da napusti kuću i o spoljnem životu zna jedino preko televizije.
Marni je mala, bucmasta mačka koja veruje da je začarano dete. Ona živi poput princeze i dobija sve što želi, jer gazdarica Rosalinda ju je razmazila poput deteta. Napuštena, daleko od kuće, po nalogu Rosalindinog zloćudnog brata, Marni je ubačena u nepoznati svet gde je prisiljena da se udruži sa još tri životinje: uplašenim psetom, neurotičnim petlom i magarcem, koji se pretvara da je zebra. Bazirano na jednoj od bajki braće Grim „Bremenski muzikanti“ priča o Marni i njenim prijateljima je avanturistička priča koja dira u srce. Zabavan prikaz koji govori o tome kako prijateljstvo i osećaj pripadnosti mogu prevazići sve prepreke.

M.Milićević/ Izvor: Bioskop Art

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.