Najava, Umetnost

Repertoar Bioskopa Art od 26. septembra do 2. oktobra

Posted: 25. septembra 2019. u 21:49   /   by   /   comments (0)

SALA 2

OD 26. SEPTEMBRA DO 2. OKTOBRA
u 19h
cena ulaznice: 300,00

DORA I IZGUBLjENI ZLATNI GRAD/ Dora and the Lost City of Gold

Dužina trajanja: 102min.
Žanr: avantura, porodični
Gl. uloge: Isabela Moner, Eugenio Derbez, Michael Peña, Eva Longoria, Danny Trejo, Benicio del Toro
Režija: James Bobin
Provodeći većinu života u istraživanju džungle sa svojim roditeljima, ništa nije moglo da pripremi Doru (Izabela Moner) za njenu najopasniju avanturu ikada – srednju školu. Naviknuta na izazove, Dora ubrzo predvodi Butsa (svog najboljeg druga, majmuna), Dijega (Džef Valberg), misterioznog stanovnika džungle (Euhenija Derbeza) i grupu tinejdžera, u živopisnu pustolovinu spašavanja njenih roditelja (Eva Longorija, Majkl Penja) tokom koje mora da reši neverovatnu misteriju o izgubljenom zlatnom gradu.
SALA 2

OD 26. SEPTEMBRA DO 2. OKTOBRA
u 21h
cena ulaznice: 300,00

ONA MI JE SVE/ Mon Inconnue
Dužina trajanja: 117min.
Žanr: romantični/ ljubavni, drama, komedija
Gl. uloge: François Civil, Joséphine Japy, Benjamin Lavernhe
Režija: Hugo Gélin
Očaravajuća uzbudljiva ljubavna avantura francuskog pisca i reditelja Huga Gelina. Kada je Rafael prvi put sreo Oliviju u srednjoj školi, to je bila ljubav na prvi pogled. Nakon 10 godina srećnog braka i uspešne karijere kao pisca bestselera, Rafael ima sve – ili bar tako misli. Posle žučne svađe između para, Rafael se budi u paralelnom životu kao nastavnik u srednjoj školi, neoženjen, igrajući ping pong i provodeći previše vremena sa svojim najboljim prijateljem iz detinjstva. Shvativši da je Olivija bila njegovo sve, on mora da ide dalje kako bi povratio ljubav svog života – koja u ovom novom svetu nema apsolutno nikakvu predstavu ko je on.
SALA 1

OD 26. SEPTEMBRA DO 2. OKTOBRA
u 18h
cena ulaznice: 300,00

PRIČA O IGRAČKAMA 4/ Toy Story 4
Dužina trajanja: 100min.
Žanr: animirani, avantura, komedija, sinhronizovan, 3D
Gl. uloge: Gordan Kičić, Milena Predić, Tamara Aleksić, Dragoljub Ljubičić Mićko, Dragan Vujić Vujke, Maja Odžaklijevska, Nada Blam
Režija: Josh Cooley
Vudi je uvek bio siguran u to koje je njegovo mesto u svetu i da je njegov glavni zadatak da čuva svoje dete, bez obzira da li je u pitanju Endi ili je to Boni.
Kada Forki, igračka koju je Boni napravila kao deo zadatka, sebe proglasi otpatkom a ne igračkom, Vudi smatra da je njegova uloga da pomogne Forkiju da prihvati to da je on igračka. Ali kada Boni na porodično putovanje ponese celu bandu igračaka, Vudi će se naći u neočekivanoj avanturi u kojoj će ponovo sresti svoju davno izgubljenu prijateljicu, Bo Pip. Posle mnogo godina koje je provela sama, njen avanturistički duh i život u pokretu izmenili su njenu nežnu, porcelansku spoljašnjost. Vudi i Bo će shvatiti da su, kada ožive kao igračke, potpuno različiti, ali i da im je to jedna od najmanjih briga.
SALA 1

OD 26. SEPTEMBRA DO 2. OKTOBRA
u 20h
cena ulaznice: 300,00

RAMBO- DO POSLEDNjE KAPI KRVI/ Rambo V: Last Blood
Dužina trajanja: 89min.
Žanr: akcija, avantura
Gl. uloge: Sylvester Stallone, Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta, Adriana Barraza, Óscar Jaenada
Režija: Adrian Grunberg
Uprkos ozbiljnim godinama legendarni Silvester Stalone je jedan od najpopularnijih svetskih filmskih akcionih junaka koji je najpoznatije uloge ostvario upravo u seriji filmova o Rokiju i Rambu.Vijetnamski veteran Džon Rambo (Silvester Stalone) preživeo je mnoge potresne događaje u svom životu te se povukao u jednostavan život u izolaciju. U novom nastavku kultnog serijala Rambo se sukobljava sa pripadnicima meksičkog kartela koji se drznuo da mu otme ćerku.
SALA 1

OD 26. SEPTEMBRA DO 2. OKTOBRA
u 22h
cena ulaznice: 300,00

UKLETO/ Haunt

Dužina trajanja: 92min.
Žanr: horor
Gl. uloge: Katie Stevens, Will Brittain, Lauryn Alisa McClain, Andrew Caldwell, Shazi Raja

Režija: Scott Beck, Bryan Woods
Za vreme Noći veštica, grupa tinejdžera zadesiće se u ukletoj kući za zabavu, koja obećava da će probuditi sve njihove najmračnije strahove. Ta noć će postati smrtonosna, kad shvate da su neke od njihovih noćnih mora realnost.

M. Milićević / Izvor: Bioskop Art

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.