Najava, Umetnost

Repertoar Bioskopa Art od 26. do 30. decembra

Posted: 24. decembra 2019. u 20:35   /   by   /   comments (0)

SALA 2

OD 26. DO 30. DECEMBRA
u 21h
cena ulaznice: 300,00

ONE SU BOMBE/ Bombshell

Dužina trajanja: 108min.
Žanr: biografski, drama
Gl. uloge: Margot Robbie, Charlize Theron, Nicole Kidman, John Lithgow
Režija: Jay Roach

Slavne holivudske glumice, dobitnice Oskara® Nikol Kidman i Šarliz Teron i za Oskara® nominovana Margo Robi su protagonistkinje priče o neslavnoj reputaciji glavnog čoveka televizije Fox News, kojeg je nedavno Rasel Krou tumačio u mini-seriji “Najjači glas ” i njegovim žrtvama. Film donosi priču o tome kako su zaposlene televizijske kuće Fox News odlučile prozvati dugogodišnjeg direktora te kuće, Rodžera Ailesa, koji je godinama, bez posledica, seksualno napastvovao i uznemiravao žene koje su radile za Fox News. Podnele su optužbe za seksualno uznemiravanje, a u zamenu za tišinu im je ponuđena velika svota novca – ono što je krenulo iz tišine postala je prava bomba.
SALA 2

OD 26. DO 30. DECEMBRA
u 19h

cena ulaznice: 250,00

PATROLNE ŠAPE/ Paw Patrol

Dužina trajanja: 67min.
Žanr: porodični, sinhronizovan
Glasovi: Marija Stokić,Milena Živanović, Nikola Todorović, Jovana Čurović, Milan Tubić, Vladimir Nićiforović, Ivana Tenjović, Miloš Dašić, Bojan Hlišć, Bane Jevtić, Ana Simić Korać, Milan Antonić
Režija: Charles E. Bastien
“Patrolne šape” su šest herojskih štenaca koje predvodi dečak Rajder. Svaka kuca ima svoj talenat i moć, Oni zajedno pokazuju da nijedan posao nije pretežak, nijedno štene nije premalo i edukuju sve uzraste o građanskom ponašanju, društvenim veštinama i rešavanju problema.

SALA 1

OD 19. DO 25. DECEMBRA
u 18h

cena ulaznice: 300,00

PRERUŠENI ŠPIJUNI/ Spies in Disguise

Dužina trajanja: 102min.
Žanr: komedija, sinhronizovan, 3D
Režija: Nick Bruno, Troy Quane
Super špijun Lens Sterling (Vil Smit) i naučnik Volter Beket (Tom Holand) su potpune suprotnosti. Lens je prefinjen, ljubazan, uglađen. Volter…nije.Ali on taj nedostatak socijalnih veština nadoknađuje svojom genijalnošću i inovacijama, stvarajući sjajne gedžete koje Lens koristi u njegovim epskim misijama. Ali kada se desi neočekivani obrt, Volter i Lens iznenada dolaze u situaciju da moraju da se oslone jedan na drugog na potpuno novi način. Ukoliko ovaj čudan tandemne nauči da funkcioniše kao tim, ceo svet će biti u opasnosti. Film „Prerušeni špijuni“ je animirana komedija smeštena u svet moćne internacionalne špijunaže.
SALA 1

OD 26. DO 30. DECEMBRA
u 19:45h

cena ulaznice: 300,00

SLUGA/ Holop
Dužna trajanja: 109min.
Žanr: komedija, avantura, fantazija
Gl. uloge: Miloš Biković, Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva
Režija: Klim Šipenko
Rođen u bogataškoj porodici, mladi Grigorij, „Griša“ (Miloš Biković) je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“. Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere. 
Uz pomoć starog prijatelja, psihologa, otac smišlja plan da rehabilituje svog neposlušnog sina. Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga bez veza i bez primesa života kakav je do tada živeo. Ljudi koji ga okružuju na imanju su takođe sluge i nikada nisu čuli za recimo – mobilne telefone. Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čoveka koji ceni mala životna zadovoljstva i vredan rad, koji upoznaje dobre strane pravog prijateljstva i naravno, ljubavi.

SALA 1

OD 26. DO 30. DECEMBRA
u 21:30h

cena ulaznice: 350,00

STAR WARS- USPON SKAJVOKERA/ Star Wars: The Rise of Skywalker

Dužina trajanja: 141min.
Žanr: avantura, akcija, 3D
Gl. uloge: Daisy Ridley, Adam Driver, Mark Hamill, John Boyega, Oscar Isaac
Režija: J.J. Abrams
Lucasfilm i reditelj Džej Džej Abrams još jednom su udružili snage kako bi publiku poveli na epsko putovanje kroz daleku galaksiju u filmu “STAR WARS – USPON SKAJVOKERA”. Ovaj film je zaključak iskonske sage o Skajvokerima, u kome će se roditi nove legende i u kome konačna bitka za slobodu tek sledi.
„STAR WARS – USPON SKAJVOKERA“ sadrži nekoliko sekvenci sa slikama i kontinuiranim trepćućim svetlom koji mogu da utiču na osobe podložne fotoosetljivoj epilepsiji ili imaju neku drugu vrstu fotoosetljivosti.“

Izvor: Bioskop Art