Najava, Vesti

Repertoar bioskopa Art od 25. do 31. avgusta

Posted: 26. avgusta 2016. u 09:41   /   by   /   comments (0)

FRKA NA VENČANJU/ Mike and Dave Need Wedding Dates

frka-na-vencanju-3-620x350Dužina trajanja: 99 min.

Žanr: komedija

Glavne uloge: Zac Efron, Adam DeVine, Anna Kendrick, Aubrey Plaza

Režija:  Jake Szymanski

Frka na venčanju je film inspirisan istinitim događajima iz 2013. godine kada su Majka (Adam Davin) i Dejva (Zek Efron) roditelji primorali da pronađu pratilje sa kojima će doći na venčanje njihove sestre na Havajima.

Tražeći izlaz iz ove situacije, oni postavljaju oglas na Internet, koji postaje prava medijska senzacija. Fantastičnu priliku za avanturu na Havajima sa braćom, nikako ne žele da propuste devojke Alis (Ana Kendrik) i Tatjana (Obri Plaza) koje se javljaju na ovaj oglas. Međutim, da život nije uvek onakav kakvim ste ga zamišljali, dokazuje i to da Majk i Dejv ne dobijaju pratilje kakve su očekivali.

SALA 1

 

OD 25.  DO 31. AVGUSTA

u 20h

cena ulaznice: 300,00

 

KIKORIKI: LEGENDA O ZLATNOM ZMAJU/ Kikoriki Legend of the Golden Dragon

Dužina trajanja: 80 min.

Žanr: animirani, avantura, komedija, sinhronizovan, 2D, 3D

Glasove pozajmili: Bane Jevtić, Milan Tubić, Mina Lazarević, Dušica Novaković, Milan Antonić,Dušan Radović, Dragan Vujić Vujke, Ana Simić.

Stanovnici Kikoriki uvek su spremni za avanturu, ali da li su dorasli izazovu koji im predstoji? Naučnik, jedan od njihovih sugrađana, izmislio je superšlem čije im moći omogućavaju da zamene ličnosti sa bilo kim čije im se osobine više dopadaju, i tako poboljšaju sebe.

Ali šta se dogodi kad plašljivi Voli reši da isproba napravu, i umesto sa odvažnim herojem svoje „beskičmenjaštvo“ zameni sa jednim stvorom koji ima manje kičme od njega – gusenicom. Tako umesto junačine, postaje još veća kukavica. Na koji način će ova nezgoda uticati na ostatak družine, dok se bore sa avionskim nesrećama, zemljotresima i erupcijama vulkana.

SALA 1

OD 25. AVGUSTA DO 7. SEPTEMBRA

u 18 h – sinhronizovan 3D

cena ulaznice: 300,00

 

SALA 2

OD 25. AVGUSTA DO 7. SEPTEMBRA

u 19 h – sinhronizovan 2D

cena ulaznice: 250,00

 

L_F_srb_plakat_2LjUBAV I PRIJATELjSTVO/ Love & Friendship

Dužina trajanja: 92 min.

Žanr: drama, romantični/ ljubavni

Glavne uloge: Kate Beckinsale, Chloe Sevigny, Xavier Samuel, Emma Greenwell, Tom Bennett

Režija:  Whit Stillman

Adaptacijom neobjavljene novele Džejn Ostin „Lejdi Suzan“, Vit Stilman je predstavio svoju najnoviju komediju manira na ovogodišnjem Sandens festivalu i vratio se na njega u vrhunskoj formi.

Smešten u bogate sobe za primanje engleskog društva 18. veka, „Ljubav i prijateljstvo“ se fokusira na mahinacije lepe udovice, ledi Suzan Vernon (Kejt Bekinsejl), koja, dok čeka da utihnu priče o njenoj ličnoj indiskreciji, odlazi privremeno da boravi na imanju muževljeve rodbine. Tamo će inteligentna, zavodljiva i zabavno egoistična ledi Vernon učiniti sve da pronađe bračnog partnera za svoju ćerku Frederiku, a naravno i za sebe. Ona će zatražiti pomoć svoje stare prijateljice Ališe (Kloi Sevinji), ali dva prilično zgodna udvarača (Zavijer Samjuel i Tom Benet) iskomplikovaće njene planove.

SALA 2

OD 25.  DO 31. AVGUSTA

u 21 h

cena ulaznice: 350,00

 

WarDogs_SR_plakatPSI RATA/ War Dogs

Dužina trajanja: 114 min.

Žanr: komedija

Glavne uloge: Jonah Hill, Miles Teller, Ana de Armas, Barry Livingston, Shaun Toub

Režija: Todd Phillips

Ovaj film je režirao Todd Philips, zaslužan za trilogiju ‘Mamurluk’, prema neverovatnoj istinitoj priči o dvojici dvadesetogodišnjaka Davidu Packouzu i Efraimu Diveroliu.

Ovaj film je režirao Todd Philips, zaslužan za trilogiju ‘Mamurluk’, prema neverovatnoj istinitoj priči o dvojici dvadesetogodišnjaka Davidu Packouzu i Efraimu Diveroliu koji su uspeli da potpišu 300 miliona vredan ugovor sa Pentagonom za snabdevanje oružijem saveznika u Afganistanu. U filmu ih pratimo na putu apsurda političkog sveta i internacionalnog trgovanja oružjem. Ovaj put će završiti tako što su optuženi za prevaru.

SALA 1

OD 25.  DO 31. AVGUSTA

u 22 h

cena ulaznice: 300,00

Izvor: Bioskop Art