Najava, Umetnost

Repertoar Bioskopa Art od 22. do 28. avgusta

Posted: 21. avgusta 2019. u 09:32   /   by   /   comments (0)

OD 22. AVGUSTA DO 4. SEPTEMBRA

SALA 1
u 18h – 3D
cena ulaznice: 300,00
SALA 2
u 19h
cena ulaznice: 250,00

ANGRY BIRDS FILM 2/ The Angry Birds Movie 2
Dužina trajanja: 96min.
Žanr: komedija, avantura, sinhronizovan, 3D
Gl. uloge: Petar Strugar, Boris Milivojević, Slobodan Tešić i Stefan Bundalo, influenseri Čoda, Duxa, Yasserstain, Ruža Rupić, Dule i Kocka AXE; pevači Djixx, Sanja Vučić, MC Sajsi, Kendi
Režija: Thurop Van Orman, John Rice

U filmu „Angry Birds Film 2“ rat, koji između ptica i prasića i dalje traje, iznenada je prekinut s pojavljivanjem treće, zajedničke, opasnosti. Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba susreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi preuzeti ostrvo. Ovaj put ptice i prasići moraju sarađivati jer jedino zajedničkim snagama mogu pobediti pretnju koja im se približava. „Angry Birds Film“ je avanturistički i izrazito humorističan animirani film za sve generacije gledalaca.
SALA 2

OD 22. DO 28. AVGUSTA
u 21h

cena ulaznice: 350,00

BILO JEDNOM U HOLIVUDU/ Once Upon a Time in Hollywood

Dužina trajanja: 165min.
Žanr: drama, triler
Gl. uloge: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Luke Perry
Režija: Quentin Tarantino
Ovog leta holivudska zlatna prašina vraća nas u kasne šezdesete godine, u zlatno doba Holivuda u filmu nostalgičnog naziva “Bilo jednom…u Holivudu”, najnovijem ostvarenju reditelja i scenariste, dobitnika Oskara, Kventina Tarantina.
„Bilo jednom… u Holivudu“ prava je holivudska priča o jednom glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mesto pod suncem u filmskoj industriji. Njihovo putovanje odvija se na vrhuncu hipi Holivuda, davne 1969. godine u LAu. 
Glavni likovi u filmu Rik Dalton (Leonardo Di Kaprio), bivša zvezda jedne vestern TV serije i njegov dugogodišnji dvojnik Clif But (Bred Pit) u vreme zadnjih trzaja zlatnog Holivuda bore se za svoj uspeh u sveetskoj prestonici filmske industrije koju više ne prepoznaju. Ali Rik ima popularnu komšinicu – Šeron Tate (Margo Robi).
SALA 1

OD 22. DO 28. AVGUSTA
u 22h
cena ulaznice: 300,00

JEZIVE PRIČE IZ MRAKA/ Scary Stories to Tell in the Dark

Dužina trajanja: 111min.
Žanr: horor
Gl. uloge: Zoe Margaret Colletti, Michael Garza, Austin Zajur
Režija: André Øvredal
Kako bi spasili svoje živote, grupa tinejdžera moraće da se suoči sa svojim najvećim strahovima.

SALA 2

OD 22. DO 28. AVGUSTA
u 22h
cena ulaznice: 300,00

KRALjICE ZLOČINA/ The Kitchen

Dužina trajanja: 102min.
Žanr: akcija, drama
Gl. uloge: Elisabeth Moss, Domhnall Gleeson, Melissa McCarthy, Tiffany Haddish
Režija: Andrea Berloff
Prava ženska akcija s Melisom Mekarti u ulozi glavne mafijašice Keti. Uz nju gledamo i Tifani Hejdiš kao Rubi Kerol koja je spremna da ubije svakoga ko joj se nađe na putu, kao I Elizabet Mos u ulozi Kler Volš koja je oduvek imala otpor prema nasilju jer je muž zlostavljao, ali sada je napokon preuzela stvari u svoje ruke.Radnja se odvija tokom sedamdesetih godina u zapadnom delu Menhetna u Nujorku, poznatim pod nazivom “Hell´s Kitchen”. Prati žene mafijaša koje vešto preuzimaju posao od svojih muževa koji su smešteni u zatvor. Film je rediteljsko-scenaristički debi Andreje Berlof koja ima Oskar nominaciju za scenario filma Straight Outta Compton.


M. N. / Izvor: Bioskop Art


Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje