Najava, Umetnost

Repertoar Bioskopa Art od 21. do 27. novembra

Posted: 20. novembra 2019. u 19:18   /   by   /   comments (0)

SALA 1

OD 21. DO 27. NOVEMBRA
u 20h

cena ulaznice: 300,00

DžEKSI/ Jexi

Dužina trajanja: 84min.
Žanr: komedija
Gl. uloge: Rose Byrne, Alexandra Shipp, Adam Devine
Režija: Jon Lucas, Scott Moore
Od scenarista hit komedije Mamurluk dolazi novi urnebesni hit Džeksi.
Priča prati Fila koji ima ozbiljan problem sa zavisnošću – naime, zavistan je od svog pametnog telefona. Fil nema prijatelje, a nema ni devojku, ali će mu se Fejsbuk status vrlo brzo promeniti kada je primoran da svoj stari telefon zameni novim modelom, koji ima neočekivane „napredne” funkcije… Džeksi, nova digitalna asistentkinja , ubrzo postaje njegov lajf kouč i brine se za sva područja Filovog života…baš sva.

SALA 1

OD 21. DO 27. NOVEMBRA
u 22h

cena ulaznice: 300,00

KOŽA/ Skin

Dužina trajanja: 110min.
Žanr: biografski, drama, krimi
Gl. uloge: Jamie Bell, Danielle Macdonald, Vera Farmiga, Bill Camp, Mike Colter
Režija: Guy Nattiv

Brajon Vajdner je bio jedan od najtraženijih skinhedsa na FBI-ovoj listi. Zastrašujuće rasističke tetovaže kojima je pokriven od glave do pete simbolizuju zločine iz mržnje. Kada upoznaje Džuli i njene tri mlade kćeri, osećaj očinstva i odgovornosti ga snažno podstiču da napusti pokret i život pun mržnje. Njegova odluka je dočekana na nož od strane njegove bivše bande koja mu preti smrću dok on pokušava da preokrene svoj život. Uz pomoć FBI-ja, imao je čak 25 brutalnih operacija uklanjanja tetovaža u zamenu za razotkrivanje zločina na koji se svaka pojedinačna tetovaža odnosi.
SALA 2

OD 21. DO 27. NOVEMBRA
u 21h

cena ulaznice: 350,00

REALNA PRIČA

Dužina trajanja: 91min.
Žanr: drama, komedija
Gl. uloge: Gordan Kičić, Nina Janković Dičić, Nebojša Ilić, Vojin Četković, Branimir Brstina, Katarina Gojković, Svetozar Cvetković, Lana Lazović
Režija: Gordan Kičić

Film Realna priča vodi nas kroz sagu o glumcu, Veljku Radisavljeviću, koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega. Veljko je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima. U isčekivanju velike uloge za koju veruje da će rešiti sve njegove haose, Veljko počinje da gubi osećaj za realne probleme.
OD 21. DO 27. NOVEMBRA

SALA 1
u 18h – 3D
cena ulaznice: 300,00

SALA 2
u 19h – 2D
cena ulaznice: 300,00

ZALEĐENO KRALjEVSTVO 2/ Frozen 2

Dužina trajanja: 103min.
Žanr: avantura, komedija, sinhronizovan, 3D
Glasovi: Andrijana Oliverić, Lejla Hot, Jelena Gavrilović, Stefan Bundalo, Marko Kon, Ivan Bosiljčić, Milan Živadinović, Teodora Ristovska, Maja Odžaklijevska, Iva Brun, Ivana Stojković, Hadži Nenad Maričić, Jovana German, Branislav Platiša, Srđan Čolić, Jana Maričić
Režija: Chris Buck, Jennifer Lee
Zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno ali i izvanredno uzbudljivo putovanje. U “Zaleđenom kraljevstvu” Elsa se pribojavala da su njene moći previše jake za svet. U “Zaleđenom kraljevstvu 2” mora verovati da su dovoljne.

M. Milićević/ Izvor: Bioskop Art