Najava, Umetnost

Repertoar Bioskopa Art od 20. do 26. juna

Posted: 19. juna 2019. u 21:04   /   by   /   comments (0)

SALA 1

OD 20. DO 26. JUNA
u 20 i 22h
cena ulaznice: 300,00
ANNA/ Anna

Dužina trajanja: 117min.
Žanr: akcija, triler
Glavne uloge: Sasha Luss, Luke Evans, Cillian Murphy, Helen Mirren, Lera Abova
Režija: Luc Besson
Uzbudljiva, energična vožnja s neočekivanim preokretima i akcijom koja oduzima dah, uvodi nas u radnju ove priče. Ispod zapanjujuće lepote top modela, Anne Poliatove, skriva se njena neverovatna snaga i veštine koje je čine jednom od najstrašnijih ubica vlade. Uzbudljiva, energična vožnja s neočekivanim preokretima i akcijom koja oduzima dah, uvodi nas u radnju ove priče

SALA 2

OD 20. DO 26. JUNA
u 21h
cena ulaznice: 300,00

ANĐEO ČUVAR/ The Guardian Angel

Dužina trajanja: 102min.
Žanr: triler
Gl. uloge: Pilou Asbæk, Josh Lucas, Rade Serbedzija
Režija: Arto Halonen
Anđeo čuvar je psihološki triler zasnovan na istinitom događaju o zapanjujućoj seriji ubistava pod hipnozom koji su se odvijali u Danskoj 1950-ih. Inspektor Anders Olsen (Pilu Asbek) započinje istragu pljačke banke u kojoj pljačkaš upuca dve osobe i pobegne. Nakon što ga uhapse, pljačkaš tvrdi da je zločin počinio sam, a zapravo je bio hipnotisan. Ko zaista kontroliše naš um i koliko daleko to može otići?
SALA 2

OD 20. DO 26. JUNA
u 19 h
cena ulaznice: 250,00

DELFIN BERNI/ Bernie The Dolphin
Dužina trajanja: 88 min.
Žanr: akcija, komedija, porodični
Režija: Terri Emerson, Marty Poole

Radnja ove porodične avanture se odigrava na Floridi i donosi priču o bratu i sestri koji slučajno postaju prijatelji sa delfinom koji je odvojen od svoje porodice. Igrom slučajnih događaja, njih dvoje otkrivaju tajnu nameru zlih ljudi koji će pokušati da unište plažu, a samim tim i dom njihovog novog prijatelja. Hana i Ivan moraju da osmisle pametan plan da zaustave loše momke, zaštite morske životinje i, što je najvažnije, sačuvaju svog prijatelja Bernija.
SALA 1

OD 20. DO 26. JUNA
u 18 h
cena ulaznice: 300,00

TAJNE AVANTURE KUĆNIH LjUBIMACA 2/ The Secret Life of Pets 2
Dužina trajanja: 86 min.
Žanr: animirani, komedija, porodični, sinhronizovan, 3D
Režija: Chris Renaud

Deseti animirani dugometražni film iz studija Illumination “Tajne avanture kućnih ljubimaca 2” jedan je od najočekivanijih filmova ove godine.
Novo poglavlje prepuno je specifičnog humora koji je zaštitni znak Illumination studija. Ono istražuje emotivni život naših ljubimaca, duboke veze koja ih spaja sa porodicama koje ih vole i odgovara na pitanje koje oduvek intrigira svakog vlasnika: Šta naši ljubimci zaista rade kad nismo kod kuće.

M. Milićević/ Izvor: Bioskop Art

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.