Umetnost, Vesti

Repertoar bioskopa Art: od 2. juna do 8. juna

Posted: 1. juna 2016. u 20:48   /   by   /   comments (0)

SALA 1 od 02. do 08. juna

u 18 h  cena ulaznice: 250,00

ANGRY BIRDS/ The Angry Birds movie

BIRDS Žanr: animirani, komedija, sinhronizovan, 3D   Dužina trajanja: 97 min.

Glasove pozajmili: Petar Strugar, Boris Milivojević,Tamara Dragičević, Slobodan Tešić, Anđelka Prpić, Bojan Perić, Stefan Bundalo, Isidora Minić, Nebojša Ljubišić, Yasserstain, Rambo Amadeus

Režija: Fergal Reilly, Clay Kaytis

U animniranoj 3D komediji „Angry Birds Film“ konačno ćemo otkriti zašto su ptice toliko besne.

Radnja filma vodi nas na ostrvo naseljeno isključivo srećnim pticama – ili je bar većina njih srećna. U ovom raju, Crveni (ptica sa problematičnim temperamentom), ludi Čak i nestabilni Bomba oduvek su bili autsajderi. Ali kada ostrvo posete misteriozne zelene svinje, upravo će ova trojica imati zadatak da otkriju zbog čega su ova stvorenja posetila baš njihovo malo mesto.

SALA 2   od 02. do 08. juna

u 19 h   cena ulaznice: 300,00

ALISA IZA OGLEDALA/ Alice Through the Looking Glass

ALISA Žanr: avantura, fantazija, 3D  Dužina trajanja: 108 min.

Glavne uloge: Johnny Depp, Mia Wasikowska, Anne Hathaway, Sacha Baron Cohen, Helena    Bonham Carter

Režija:  James Bobin

Fenomenalna glumačka ekipa ponovno će vas povesti u Zemlju čuda.

„Alisa iza ogledala“ je nova spektakularna pustolovina Tima Bartona koja ponovno okuplja zvezdanu glumačku ekipu Džonija Depa, En Hatavej, Miju Vasikovsku i Helenu Bonam Karter. U ovom nastavku Alisa se vraća u Zemlju čuda kako bi spasila Ludog Šeširdžiju. Na svom putovanju, Alisa sreće Vreme, Crvenu kraljicu i ostale likove, a hoće li imati vremena za čaj proverite od 26.maja u bioskopu.

SALA 1   od 02. do 08. juna  

u 20 i 22.15 h   cena ulaznice: 350,00

WARCRAFT: POČETAK/ Warcraft

WORCRAFT-1Žanr: akcija, avantura, 3D   Dužina trajanja: 123 min.

Glavne uloge: Travis Fimmel, Paula Patton, Toby Kebbell, Ben Foster, Dominic Cooper

Režija: Duncan Jones

Iz studija Legendary Pictures i Universal Pictures stiže „Warcraft: Početak“, epska avantura o sukobu nastalom zbog sudara svetova zasnovana na svetskom fenomenu Blizzard Entertainmenta.

Mirno carstvo Azerota stoji na ivici rata kad se njihova civilizacija suoči sa neustrašivom rasom osvajača: Ork ratnici beže iz svog doma koji je na rubu propasti i žele da kolonizuju drugi svet. Kad se portal otvori da spoji ova dva sveta, jedna vojska se suočava sa uništenjem, a druga sa nestankom. Sa ove dve zaraćene strane, dva heroja će krenuti jedan na drugog, a to će odrediti sudbinu njihovih porodica, njihovog naroda i njihovog doma. Tako počinje spektakularna saga o moći i žrtvovanju u kojoj rat ima mnogo lica i gde se svako bori za nešto.

SALA 2   od 02. do 08. juna  

u 21 h   cena ulaznice: 300,00

IGRA NOVCA/ Money Monster

IGRA NOVCAŽanr: drama, triler   Dužina trajanja: 98 min.

Glavne uloge: Jack O’Connell, George Cloone, Julia Roberts, Caitriona Balfe, Dominic West, Giancarlo Esposito

Režija: Jodie Foster

„Igra novca“ je napeti triler u kom je glavni lik Li Gejts (Clooney), vrhunski televizijski voditelj kog je sopstvena emisija o finansijama pretvorila u čudotvorca Vol Strita.

Međutim pošto što svima preporuči kupovinu visoko-tehnoloških dionica koje misteriozno propadnu, besni investitor (O’Connell) dolazi u studio i uživo pred kamerama kao taoce uzima Gejtsa i ekipu iza kamere predvođenu vrhunskom producentkinjom Peti Fan (Roberts). Dok se sve odvija u pravom vremenu, Gejts i Fan moraju da pronađu način kako da prežive i istovremeno razotkriju istinu iza velike laži koju krije igra novca..

Film zapravo govori o nečemu mnogo mračnijem: na koji način uopšte dolazi do finansijske krize i kako ona utiče na obične ljude.

Izvor: Bioskop Art