Najava, Vesti

Repertoar bioskopa Art od 2. do 8. maja

Posted: 2. maja 2019. u 07:00   /   by   /   comments (0)

SALA 2   u 18 i 15 h   cena ulaznice: 300,00

SADKO – AVANTURA POD MOREM/ Sadko

Žanr: animirani, avantura, sinhronizovan, 3D   Dužina  trajanja: 88 min.

Glasovi: Jelena Gavrilović, Dušica Novaković, Nikola Šurbanović, Marko Marković, Milan Antonić

Režija: Dušica Novaković

Sadko je fantastični pustolovni animirani film, inspirisan ruskom tradicionalnom bajkom i pesmom.

Priča prati mladog muzičara iz drevnog grada Novgoroda koji će krenuti u potragu za srećom. Put će ga dovesti u čaroban svet na dnu okeana u kojem će naći pravu ljubav. Da bi je osvojio moraće da se bori protiv podvodne veštice Barakude.

 

 

SALA 1   u 18 h i u 21 i 15 h   cena ulaznice: 350,00

OSVETNICI – KRAJ IGRE/ Avengers: Endgame

Žanr: akcija, avantura, fantazija, 3D   Dužina  trajanja: 182 min.

Glavne uloge: Brie Larson, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Josh Brolin, Chris Hemsworth, Chris Evans, Tom Holland, Elizabeth Olsen, Paul Rudd

Režija: Michael ChaveAnthony Russo, Joe Russos

Četvrti film o najomiljenijim Osvetnicima kulminacija je 22 povezana filma, koji će omogućiti publici da budu svedoci prelomne tačke ovog epskog putovanja. Naši heroji moraće da podnesu veliku žrtvu ukoliko žele da očuvaju ovu krhku stvarnost.

 

 

 

SALA 2   u 20 h   cena ulaznice: 300,00

ZAVEDI ME AKO MOŽEŠ/ The Aspern Papers

Žanr: komedija   Dužina  trajanja: 115 min.

Glavne uloge: Charlize Theron, Seth Rogen, O’Shea Jackson Jr., Andy Serkis, June Diane Raphael

Režija: Jonathan Levine

Dobitnica nagrade Oskar Šarliz Teron i Set Rogen zajedno u netipičnoj romantičnoj komediji koja unosi romansu u svet politike.

Varnice krenu da sevaju kada se Fred Flarski sretne s devojkom iz snova koja je ujedno njegova bivša dadilja – Šarlot Fild – a sada popularna američka političarka. Šarlot ima ambiciju da se kandiduje za predsednicu SAD-a pa zamoli Freda da joj pomogne pri pisanju govora. Izraz međunarodni odnosi poprimi potpuno novo značenje kada se smotani novinar spetlja s uglednom državnom sekretarkom i preokrene ceo njen svet naopako. Nakon lude zajedničke noći u Parizu, Šarlot shvati da se zaljubljuje u svog puno opuštenijeg saradnika i da bi njihova vruća avantura mogla da naškodi celoj njenoj političkoj karijeri.

 

OD 3. MAJA

SALA 2   u 22 h   cena ulaznice: 300,00

KRAJNJE POREMEĆEN/ Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile

Žanr: biografski, drama, krimi   Dužina  trajanja: 108 min.

Glavne uloge: Zac Efron, Lily Collins, Kaya Scodelario, Jeffrey Donovan, John Malkovich

Režija: Joe Berlinger

U duhu filma Uhvati me ako možeš, zasnovan na instinitim događajima, Zek Efron igra Teda Bandija, najozloglašenijeg serijskog ubicu na svetu.

Film je ispričan iz ugla Tedijeve dugogodišnje devojke Liz (Lili Kolins), koja je godinama poricala optužbe protiv Bandija, ali ga je na kraju predala policiji. Kada se našao u pritvoru, Bandi izvodi veoma smeo beg, posle koga biva uhvaćen i sudi mu se za ubistvo. Sam svoj advokat, Bandi skoro da će izbeći smrtnu kaznu, ali na kraju je ipak osuđen na istu. Tek pred samu smrt, Liz i ostatak sveta spoznaju stvaran obim njegovih mnogobrojnih krvoločnih zlodela.

 

M.M.

Izvor : Bioskop Art

 

 

 

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.