Najava, Umetnost

Repertoar Bioskopa Art od 19. do 25. septembra

Posted: 18. septembra 2019. u 21:27   /   by   /   comments (0)

SALA 2

OD 19. DO 25. SEPTEMBRA
u 21h
cena ulaznice: 300,00

AD ASTRA/ Ad Astra

Dužina trajanja: 125min.
Žanr: avantura, drama, naučna-fantastika
Gl. uloge: Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Donald Sutherland
Režija: James Gray
Od reditelja i scenariste Džejmsa Greja („Izgubljeni grad Z“) stiže nam naučna fantastika „Ad Astra”, sa holivudskom zvezdom Bredom Pitom u glavnoj ulozi. Inspirisan romanom Džozefa Konrada „Srce tame“ reditelj se okreće kosmosu, kao prostoru za koji kaže da je veoma neprijateljski raspoložen prema nama.Priča prati astronauta Roja Mekbrajda (Bred Pit) koji putuje do same ivice Solarnog sistema u potrazi za svojim ocem (Tomi Li Džouns) koji je nestao, kako bi otkrio misteriju koja preti da ugrozi opstanak naše planete. Tokom putovanja Roj otkriva tajnu koja dovodi u pitanje prirodu ljudskog postojanja, kao i naše mesto u kosmosu.
SALA 1

OD 19. DO 25. SEPTEMBRA
u 22h
cena ulaznice: 300,00

POLAROID/ Polaroid

Dužina trajanja: 88min.
Žanr: horor, triler
Gl. uloge: Kathryn Prescott, Katie Stevens, Tyler Young, Samantha Logan, Davi Santos
Režija: Lars Klevberg

Napeti horor producenata filmova Krug i Grudge. Usamljena srednjoškolka Bird Fičer nema pojma kakve sve mračne tajne krije stara misteriozna Polaroid kamera koju slučajno pronalazi.
Vrlo brzo otkriva da su ljudi, koji su na starim fotkama, tragično završili…

OD 19. DO 25. SEPTEMBRA

SALA 1
u 18h – 3D
cena ulaznice: 300,00
SALA 2
u 19h
cena ulaznice: 250,00

PRIČA O IGRAČKAMA 4/ Toy Story 4

Dužina trajanja: 100min.
Žanr: animirani, avantura, komedija, sinhronizovan, 3D
Gl. uloge: Gordan Kičić, Milena Predić, Tamara Aleksić, Dragoljub Ljubičić Mićko, Dragan Vujić Vujke, Maja Odžaklijevska, Nada Blam
Režija: Josh Cooley
Vudi je uvek bio siguran u to koje je njegovo mesto u svetu i da je njegov glavni zadatak da čuva svoje dete, bez obzira da li je u pitanju Endi ili je to Boni.
Kada Forki, igračka koju je Boni napravila kao deo zadatka, sebe proglasi otpatkom a ne igračkom, Vudi smatra da je njegova uloga da pomogne Forkiju da prihvati to da je on igračka. Ali kada Boni na porodično putovanje ponese celu bandu igračaka, Vudi će se naći u neočekivanoj avanturi u kojoj će ponovo sresti svoju davno izgubljenu prijateljicu, Bo Pip. Posle mnogo godina koje je provela sama, njen avanturistički duh i život u pokretu izmenili su njenu nežnu, porcelansku spoljašnjost. Vudi i Bo će shvatiti da su, kada ožive kao igračke, potpuno različiti, ali i da im je to jedna od najmanjih briga.


SALA 1

OD 19. DO 25. SEPTEMBRA
u 20h
cena ulaznice: 300,00

PIJAVICE

Dužina trajanja: 90min.
Žanr: drama
Gl. uloge: Lazar Ristovski, Nikola Đuričko, Iva Mihalić, Marijana Jaković, Toni Mihajlovski
Režija: Dragan Marinković
Mala hebrejska priča s kraja 20.veka, na trustnom području Balkana, u Srbiji.Glavni junak, poznati književnik Petar Mirić, koji je iz patriotskih razloga bio deo „tajne službe“, želi da se vrati normalnom životu. To je nemoguća misija, jer svi koji su u njegovom okruženju pripadaju „nekome“. Bekstvo, ma koliko daleko, nije moguće.

M. Milićević/ Izvor: Bioskop Art

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.