Najava, Umetnost

Repertoar Bioskopa Art od 17. do 23. oktobra

Posted: 16. oktobra 2019. u 22:07   /   by   /   comments (0)

SALA 1

OD 17. DO 23. OKTOBRA
u 20h

cena ulaznice: 300,00

DžOKER/ Joker

Dužina trajanja: 122min.
Žanr: drama, triler
Gl. uloge: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Marc Maron
Režija: Todd Phillips

,,Džoker” je filmska priča u kojoj ćemo saznati kako je ovaj lik postao najveći strah i trepet Gotam Sitija. Hoakin Finiks tumači Artura Fleka, neuspešnog standup komičara koji danju radi kao klovn. On se oseća odbačenim od strane društva, a svoju neprilagođenost okruženju otkriva svaki put kada se manijakalno smeje u najmanje prikladnim trenucima. Njegovom duševnom stanju ne pomažu ni ozbiljni psihički problemi od kojih pati. Artur se stara o svojoj majci, ali se vidi da mu vidno nedostaje očinska figura pa je prinuđen da je traži među ljudima kao što su televizijski voditelj Marej Frenklin koga glumi Robert De Niro i milijarder Tomas Vejn koga glumi Bret Kalen. U svom psihičkom rasulu, njemu se čini da je nasilje jedino rešenje…
OD 17. DO 23. OKTOBRA

SALA 1
u 18h- 3D sinhronizovan

SALA 2
u 19h- sinhronizovan
u 21h- titlovan

cena ulaznice: 300,00

GRDANA- GOSPODARICA ZLA/ Maleficent: Mistress of Evil

Dužina trajanja: 118min.
Žanr: avantura, porodični, fantazija, sinhronizovan, 3D
Gl. uloge: Angelina Jolie, Elle Fanning, Michelle Pfeiffer, Ed Skrein, Chiwetel Ejiofor
Režija: Joachim Rønning
Grdana i njena kuma Ružica počinju da preispituju složene odnose kojima su vezani, dok ih predstojeći događaji navode na različite smerove. Neočekivani saveznici i mračne nove sile ulaze u igru. Godine su bile naklonjene Grdani i Ružici. Njihov odnos, rođen iz slomljenog srca, osvete i ultimativne ljubavi, cveta. Ali mržnja između ljudi i vila i dalje postoji.
Predstojeće venčanje između Ružice i princa Filipa je povod za veliko slavlje u kraljevstvu, jer takvi događaji i služe zbližavanju dva sveta. Kada neočekivani susret uvede novu, moćnu alijansu, Grdana i Ružica biće na suprotstavljenim stranama, stavljajući na proveru njihovu odanost i postavljajući pitanje da li one zaista mogu biti prava porodica.
SALA 1

OD 17. DO 23. OKTOBRA
u 22h

cena ulaznice: 300,00

POVRATAK U ZOMBILEND/ Zombieland: Double Tap

Dužina trajanja: 99min.
Žanr: komedija, avantura
Gl. uloge: Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin, Emma Stone, Zoey Deutch
Režija: Ruben Fleischer

Deceniju nakon što je film Dobrodošli u zemlju zombija postao hit i kultni klasik, glavna glumačka ekipa ponovo se udružuje u filmu Povratak u Zombilend. Radnja filma predstavlja humorističan haos unutar Amerike od Bele kuće do susreta sa novim vrstama zombija koji su u međuvremenu evoluirali, ali i novim preživelim ljudima. Četvoro glavnih junaka su ubice koje pored očekivanih nevolja moraju da se suočavaju i sa glavoboljom koju uzrokuje sveprisutni sarkazam njihove novonastale porodice.

M. Milićević/ Izvor: Bioskop Art

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.