Najava, Vesti

Repertoar Bioskopa Art od 15. do 21. avgusta

Posted: 16. avgusta 2019. u 08:22   /   by   /   comments (0)

SALA 1

OD 15. DO 21. AVGUSTA
u 18 i 21h

cena ulaznice: 350,00

BILO JEDNOM U HOLIVUDU/ Once Upon a Time in Hollywood

Dužina trajanja: 165min.
Žanr: drama, triler
Gl. uloge: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Luke Perry
Režija: Quentin Tarantino
Ovog leta holivudska zlatna prašina vraća nas u kasne šezdesete godine, u zlatno doba Holivuda u filmu nostalgičnog naziva “Bilo jednom…u Holivudu”, najnovijem ostvarenju reditelja i scenariste, dobitnika Oskara, Kventina Tarantina.
„Bilo jednom… u Holivudu“ prava je holivudska priča o jednom glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mesto pod suncem u filmskoj industriji. Njihovo putovanje odvija se na vrhuncu hipi Holivuda, davne 1969. godine u LAu. 
Glavni likovi u filmu Rik Dalton (Leonardo Di Kaprio), bivša zvezda jedne vestern TV serije i njegov dugogodišnji dvojnik Clif But (Bred Pit) u vreme zadnjih trzaja zlatnog Holivuda bore se za svoj uspeh u sveetskoj prestonici filmske industrije koju više ne prepoznaju. Ali Rik ima popularnu komšinicu – Šeron Tate (Margo Robi).

SALA 2

OD 15. DO 21. AVGUSTA
u 21:30h
cena ulaznice: 300,00

BELA VRANA/ The White Crow

Dužina trajanja: 89min.
Žanr: biografski, drama
Gl. uloge: Oleg Ivenko, Ralph Fiennes, Louis Hofmann, Adèle Exarchopoulos, Sergei Polunin
Režija: Ralph Fiennes
Ralf Fajns uspeva da dočara sirovu fizičku snagu i briljantnost Rudolfa Nurejeva čiji je beg na Zapad zapanjio svet u trenutku kada je Hladni rat bio na vrhuncu. Nurejeva igra svetski poznati Oleg Ivenko. Svojom očaravajućom pojavom, Rudolf Nurejev se izdvojio kao najveća baletska zvezda, divlji i prelep igrač ograničen Lenjingradom iz pedesetih godina. Njegove veze sa umetnicima sa Zapada stvorili su mu probleme sa KGB-om u trenutku kada je Hladni rat bio na svom vrhuncu.

SALA 2

OD 15. DO 21. AVGUSTA
u 20h
cena ulaznice: 300,00

DOBRI MOMCI/ Good Boys

Dužina trajanja: 89min.
Žanr: komedija
Gl. uloge: Jacob Tremblay, Keith L. Williams, Brady Noon, Will Forte, Molly Gordon
Režija: Gene Stupnitsky
Koliko loš može biti jedan dan? Saznajte u urnebesnoj komediji “DOBRI MOMCI”, o šestacima kojima uopšte nije lako.Nakon što je pozvan na svoju prvu žurku gde će biti ljubljenja, dvanaestogodišnji Maks počinje da paniči, jer ne ume da se ljubi. U želji da se istakne, Maks i njegovi najbolji drugovi Tor i Lukas, odlučuju da uzmu dron Maksovog tate, koji Maks ne sme ni da pipne, kako bi špijunirali komšije tinejdžere koji se ljubakaju. Ali, kad stvari krenu nezaustavljivo loše, dron će biti uništen. U očajničkom pokušaju da ga poprave pre nego što se Maksov otac vrati kući, momci beže iz škole i upuštaju se u avanturu epski loših odluka u koje spadaju i ukradena droga, pejntbol sa bratstvom i bežanje od policije i zastrašujućih tinejdžerki.

M. Milićević/ Izvor: Bioskop Art

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje