Najava, Vesti

Repertoar bioskopa Art: od 15. do 21. septembra

Posted: 14. septembra 2016. u 23:23   /   by   /   comments (0)

SALA 1   od 15. do 21. septembra

u 18 h    cena ulaznice: 300,00

SINHRONIZOVAN NA SRPSKI

KO SE BOJI VUKA JOŠ/ Shhep & Wolves

Žanr: animirani, avantura, komedija, 3D   Dužina trajanja: 93 min.

U magičnoj dalekoj zemlji, u živopisnom malom selu smeštenom između zelenih livada i brda živi stado bezbrižnih ovaca. Njihov pastirski i život bez stresa prekinut je kada čopor vukova odluči da sagradi logor u neposrednoj blizini.

U skladu sa tradicijom vođa Magra koji odlazi u penziju objavljuje da njegov naslednik mora da dokaže svoje pravo tako što će savladati njegove rivale. Kada snažni Ragear dođe, jedini dovoljno hrabar vuk koji mu se usudi suprotstaviti je Grey, omiljeni vuk čopora, ali pomalo glup. Kako bi postao vođa i zadobio ljubav Biance, Grey odlazi u šumu, gdje otkriva ciganski kamp zečeva. Tamo mu vračara Mami daje „transmutacioni napitak”. Grey popije napitak i vrati se natrag u čopor vukova, ali po dolasku saznaje da je pretvoren u…ovna!

 

SALA 2   od 15. do 21. septembra

u 19h   cena ulaznice: 300,00

Sausage Party

Žanr: Animirani, komedija   Dužina trajanja: 89 min

Reditelji: Konard Vernon i Greg Tirnan

Glasovi: Set Rodžen, Džonah Hil, Kristen Vig, Majkl Kera, Džejms Franko, Deni Mek Brajd,Selma Hajek, Bil Heder, Pol Rad, Edvard Norton

SAUSAGE PARTY je jedinstvena komedija kakvu do sada nikada niste imali prilike da gledate u bioskopu ! To je prvi animirani film u istoriji koji će biti u bioskopima, a koji nosi zvaničnu cenzorsku oznaku +18  što znači da se nikako ne preporučuje za mlađe od 18 godina. Već sam trejler najavio je o kakvoj se urnebesnoj i izuzetno prostoj,seksualno eksplicitnoj komediji radi u kojoj je glavni lik Frenk, viršla koja će predvoditi grupu prehrambenih proizvoda na epskom putovanju otkrivanja prave istine o tome šta se događa kad hrana napusti udobnost polica prodavnica. Uz gomilu izrazito živopisnih, na jeziku nimalo šarmantnih, a u telu poprilično promiskuitetnih likova, SAUSAGE PARTY priuštiće vam 90 minuta čiste filmske zabave kakva se retko ili skoro nikad nema prilike da vidi u biokopima. Ovu neobičnu i jedinstvenu animiranu komediju osmislili su autori hitova kao što su „ Kul momci“, „Ananas ekspres“, „Ovo je kraj“ i „Loše komšije “, a neki od glumaca koji su pozajmili glasove likovima u filmu su Set Rodžen, Kristin Vig, Džona Hil, Majkl Kera, Džejms Franko, Deni Mek Brajd, Selma Hajek, Bil Heder, Pol Rad, Edvard Norton.

Napomena:

Film Sausage Party nije sinhronizovan na srpski jezik i nije za decu.

 

SALA 1   od 15. do 21. septembra

u 20h   cena ulaznice: 300,00

BEBA BRIDžIT DžONS/ Bridget Jones’s Baby

Žanr: komedija  Dužina trajanja: 123 min.

Glavne uloge: Renée Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey

Režija: Sharon Maguire

Oskarovcima Rene Zelveger i Kolinu Firtu pridružuje se Patrik Dempsi u novom nastavku priče o omiljenoj singl devojci celog sveta, „Beba Bridžit Džons”. U režiji Šeron Magvajer, novi film iz voljenog serijala zasnovanog na heroini koju je stvorila Helen Filding, govori o Bridžitinoj neočekivanoj trudnoći.

Posle raskida s Markom Darsijem (Firt), Bridžitin (Zelveger) “srećni do kraja života” plan nije krenuo kako treba. Ponovo sama u četrdesetima, ona odlučuje da se fokusira na svoj posao kao top producenta vesti i da se okruži starim i novim prijateljima. Konačno, Bridžit drži sve pod kontrolom. Šta može da pođe naopako? Onda će se njen ljubavni život preokrenuti i upoznaće markantnog Amerikanca po imenu Džek (Dempsi), udvarača koji je potpuno drugačiji od g. Darsija. U neočekivanom preokretu, ona će ostati trudna, ali postoji začkoljica… može samo 50 posto da bude sigurna ko je bebin otac.

 

SALA 2   od 15. do 21. septembra

u 21h   cena ulaznice: 300,00

DNEVNIK MAŠINOVOĐE

Žanr: komedija   Dužina trajanja: 85 min.

Glavne uloge: Lazar Ristovski, Petar Korać, Pavle Erić, Mirjana Karanović, Jasna Đuričić,   Mladen Nelević, Nina Janković

Režija: Miloš Radović

Svaki mašinovođa, tokom svoje profesionalne karijere, nenamerno ubije 20 – 30 ljudi. Žrtve su obično samoubice, nepažljivi, pijani, ili samo odsutni ljudi. Ovo je tragična komedija o nevinim ubicama i njihovim životima.

 

SALA 1   od 15. do 21. septembra

u 22h   cena ulaznice: 300,00

ZAŠTITNIK/ Blood Father

206trs_2Žanr: akcija, triler   Dužina trajanja: 88 min.

Glavne uloge: Mel Gibson, Elisabeth Röhm, William H. Macy, Thomas Mann, Diego Luna, Erin Moriarty, Raoul Max Trujillo

Režija: Jean- Francois Richet

Nakon četvorogodišnje pauze ovo je prvi film u kojem Mel Gibson ima glavnu ulogu. U filmu takođe glume Erin Morijarti, Dijego Luna i Majkl Parks.

Radnja filma prati bivšeg osuđenika Džona Linka, čija je šesnaestogodišnja ćerka upala u probleme sa nasilnim dilerima droge.Iako se Džon donekle primirio i privremeno odustao od svojih ranijih burnih aktivnosti, igrom slučaja se vraća u “igru” na ivici zakona i razuma, kako bi zaštitio svoju otuđenu ćerku i ponovo sa njom uspostavio roditeljski odnos.