Najava, Vesti

Repertoar bioskopa Art: od 13. do 19. oktobra

Posted: 13. oktobra 2016. u 16:12   /   by   /   comments (0)

SALA 2   od 13. do 19. oktobra   

u 18 h   cena ulaznice: 250,00

Dva ortaka i jazavac

Žanr: animirani, avantura, komedija   Dužina trajanja: 80 min

Reditelji: Rasmus A. Sivertsen, Rune Spaans

Glasovi:Dragan Vujić Vujke, Peđa Damjanović, Iva Stefanović, Mina Lazarević, Nikola Bulatović, Bane Jeftić

Ove jeseni „Noć veštica“ stiže ranije u domaće bioskope – na „ludom“ vagonu bez kočnica iz „kuće strave“, u kojem dva neustrašiva ortaka i njihov ljubimac Jazavac kreću da spasu svet.

Život ispunjen haotičnim svađama i muzikom dvojice drugara, dobričine Lazića i uglađenog Petrovića i njihovog ljubimca Jazavca, u železničkom tunelu van svakog životnog koloseka, jedne večeri izvrnuće naopačke devojčica Amanda. Mlada dama pod stresom uspela je da pobegne razbojnicima ludog bogataša Raspućina, koji je kidnapovao njenog oca naučnika. Dva ortaka i jazavac pomoći će joj da ga izbavi iz Raspućinovih zlih kandži, a usput će spasti i svet.

 

SALA 1   od 13. do 19. oktobra

u 19 i 30 h  cena ulaznice: 300,00

SALA 2   od 13. do 19. oktobra

u 22 h   cena ulaznice: 300,00

JESEN SAMURAJA

Žanr: romantična komedija   Dužina trajanja: 117min.

Glavne uloge: Petar Strugar, Hristina Popović, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Vesna Trivalić, Tihomir Stanić, Katarina Žutić, Miodrag Miki Krstović, Miloš Samolov

Režija: Danilo Bećković   Scenario: Dimitrije Vojnov

JESEN SAMURAJA je ljubavna priča sa mnogo smeha, ali i nežnih emocija. Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu. Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih situacija.

 

SALA 2   od 13. do 19. oktobra

u 20 h   cena ulaznice: 300,00

DEVOJKA IZ VOZA/ The Girl on the Train

Žanr: triler   Dužina trajanja: 105 min.

Glavne uloge: Emily Blunt, Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Justin Theroux

Režija: Tate Taylor

Kada se u mirnom naselju dogodi zločin, Rejčel će shvatiti da je uključena u njega više nego što je i sama svesna. Ovaj vrhunski napeti triler nastao je prema istoimenom bestseleru Paul Hawkins.

Glavna junakinja ovog trilera je Rejčel (Emili Blant), koja svako jutro putuje istim vozom i prolazi pored kuće u kojoj je nekada živela, prisećajući se života koji je nepovratno izgubila. U mnoštvu ušuškanih prigradskih domova, pogled joj iznova luta do jednog u kom živi srećan bračni par, dvoje mladih, lepih i naizgled srećno zaljubljenih supružnika. Međutim, stvarnost je daleko od te idilične slike, a Rejčel će ubrzo saznati šta se krije iza zatvorenih vrata savršenog doma.

 

SALA 1   od 13. do 19. oktobra

u 22 h   cena ulaznice: 300,00

INFERNO

Žanr: triler   Dužina trajanja: 121 min.

Glavne uloge: Felicity Jones, Tom Hanks, Ben Foster, Omar Sy, Irrfan Khan

Režija: Ron Howard

Još jedan filmski hit snimljen prema istoimenom književnom bestseleru po uzoru na „Da Vinčijev kod“ i „Anđele i demone“ autora Den Bauna.

Nakon što se probudi u bolničkom krevetu u Firenci bez sećanja u vezi ičega što se dogodilo u poslednjih nekoliko dana, Robert Langdon se odjednom nađe na meti ubice. Uz pomoć doktorke Siene Broks i dobrog poznavanja simbola, Langdon će istovremeno pokušati da pobegne, ali i da reši najintrigantniju zagonetku sa kojom se do sada susreo…

 

SALA 2   PRETPREMIJERNO   15. i 16. oktobra

u 18 i 15 h   cena ulaznice: 250,00

Rode/ Storks

Žanr: animirani, porodični   Dužina trajanja: 89 min

Reditelji: Nicholas Stoller, Doug Sweetland

Od studija koji je „složio“ lego film stiže nam uzbudljiva i neobična priča o rodama i njihovoj misiji.

Rode donose decu…ili su donosile pre. Sada dostavljaju pakete za veliku internet kompaniju Cornerstore.com. Junior, najbolji dostavljač je u problemu zato što je slučajno aktivirao mašinu za pravljenje beba, koja proizvede preslatku devojčicu. U očajničkom pokušaju da reši problem pre nego što šef poludi, Junior i njegov jedini čovekoliki prijatelj Tulip, na planini roda će pokušati da izvše svoju prvu dostavu beba u ludom putovanju koje bi moglo da usreći više od jedne porodice, kao i da vrati pravu misiju rodama u svetu.