Najava, Umetnost

Repertoar Bioskopa Art od 12. do 18. septembra

Posted: 11. septembra 2019. u 09:52   /   by   /   comments (0)

OD 12. DO 18. SEPTEMBRA

SALA 1
u 18h – 3D
cena ulaznice: 300,00
SALA 2
u 19h
cena ulaznice: 250,00

VILIJEVA PLANETA/ Terra Willy: Planète inconnue

Dužina trajanja: 89min.
Žanr: avantura, komedija, sinhronizovan, 3D
Gl. uloge: Ammar Mešić, Vladimir Kovačević, Nina Janković, Rade Ćosić
Režija: Eric Tosti
Nakon što je uništen brod kojim je putovao u svemir, mali Vili biva odvojen od svojih roditelja.Njegova rezervna kapsula sleće na divlju i neistraženu planetu na kojoj, uz pomoć robota Baka, preživljava do dolaska spasilačke misije.

SALA 2

OD 12. DO 18. SEPTEMBRA
u 21h
cena ulaznice: 300,00

DAUNTONSKA OPATIJA/ Downton Abbey

Dužina trajanja: 122min.
Žanr: drama
Gl. uloge: Maggie Smith, Michelle Dockery, Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Laura Carmichael
Režija: Michael Engler
Televizijska serija DAUNTONSKA OPATIJA prati živote porodice Kroli i posluge koja je radila za njih, na početku XX veka, u dvorcu smeštenom izvan grada, u eri vladavine kralja Edvarda VII. Tokom šest sezona, serija je nagrađena sa tri Zlatna globusa, petnaest Emija za “Udarni termin”, 69 Emi nominacija ukupno, što je čini serijom sa najviše nominacija u istoriji Emi nagrada, izvan prostora SAD. Seriji je čak dodeljena i specijalna BAFTA nagrada kao i Ginisov rekord za TV seriju sa najboljim krtikama trenutno.

SALA 1

OD 12. DO 18. SEPTEMBRA
u 20h
cena ulaznice: 300,00

PREVARANTKINjE SA VOL STRITA/ Hustlers

Dužina trajanja: 169min.
Žanr: komedija, drama, krimi
Gl. uloge: Constance Wu, Jennifer Lopez, Julia Stiles
Režija: Lorene Scafaria
Ne postoji bolja glumačka postava od muzičkih zvezda Dženifer Lopez i Kardi B za priču o osveti striptizeta klijentima na Vol Stritu. Pre nego što je Cardi postala megapopularna kao rep zvezda, radila je upravo kao striptizeta u Njujorku. Priča prati plan za osvetu dve striptizete kluba koje udružuju snage protiv muškaraca s Vol Strita koji su njihovi klijenti. Radnja filma je inspirisana člankom iz Njujork Magazina koji je izašao 2016. godine.

SALA 1

OD 12. DO 18. SEPTEMBRA
u 21:45h
cena ulaznice: 300,00

TO- DRUGO POGLAVLjE/ IT Chapter Two

Dužina trajanja: 169min.
Žanr: horor, triler
Gl. uloge: Bill Skarsgård, James McAvoy, Jessica Chastain
Režija: Andy Muschietti

Bill Skarsgard reprizira svoju ulogu Penivajza. Hvaljeni hit TO iz 2017. pokosio je bioskopske blagajne i zaradio više od 700 miliona dolara širom sveta, redefinisao žanr, postao deo opšte kulture i postao horor film s najvećom zaradom u istoriji. Kako se zlo ponovo vraća svakih 27 godina u grad DerI, Mejn, TO DRUGOPOGLAVLJE spaja likove koji su otišli svojim putem nakon gotovo tri decenije.

M. Milićević/ Izvor: Bioskop Art

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.