Najava, Vesti

Repertoar Bioskopa Art od 12. do 18. decembra

Posted: 11. decembra 2019. u 20:47   /   by   /   comments (0)

SALA 1

OD 12. DO 18. DECEMBRA
u 20h

cena ulaznice: 350,00

AJVAR
Dužna trajanja: 101min.
Žanr: drama
Gl. uloge: Nataša Ninković, Sergej Trifunović, Miodrag Krstović, Pavle Pekić, Gordan Kičić, Igor Borojević, Aleksandra Janković, Vesna Čipčić, Ivana Šćepanović, Paulina Manov, Branka Petrić, Srđan Miletić, Mirko Vlahović
Režija: Ana Maria Rossi

Domaća publika koja nije pogledala film na festivalima, a pročitala je fantastične kritike, sa velikim nestrpljenjem očekuje da pogleda na velikom platnu ovo izvanredno ostvarenje rediteljke Ane Marije Rossi.
Na specijalnim projekcijama 13. decembra u 18 i 20h u bioskopu Art Užice, publici će se pokloniti producentkinja Nikolina Vučetić Zečević, rediteljka Ana Maria Rossi, glumac Sergej Trifunović, u ulozi Baneta i glumica Vesna Čipčić u ulozi Vidine mame Sneže.

U petak 13. decembra neće biti projekcije crtanog filma Playmobil.


Vida (Nataša Ninković) i Bane (Sergej Trifunović) su bračni par koji već duže vreme živi u Stokholmu. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu. Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti. Dolaze za praznike u Srbiju, gde se u poznatom okruženju odvija uigrana koreografija koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima. Ovog Uskrsa se taj zid ćutanja ruši.


SALA 1

OD 12. DO 18. DECEMBRA
u 22h

cena ulaznice: 300,00

CRNI BOŽIĆ/ Black Christmas

Dužina trajanja: 98min.
Žanr: horor, misterija, triler
Gl. uloge: Imogen Poots, Brittany O’Grady, Aleyse Shannon, Lily Donoghue, Cary Elwes
Režija: Sophia Takal
Grupu studenata, za vreme njihovog božićnog raspusta, počinje da prati nepoznati čovek. Ovo je rimejk čuvenog filma iz 1974. godine.
SALA 2

OD 12. DO 18. DECEMBRA
u 19h
cena ulaznice: 300,00

u 21:15h
cena ulaznice: 350,00- 3D

DžUMANDžI- SLEDEĆI NIVO/ Jumanji: The Next Level

Dužina trajanja: 123min.
Žanr: akcija, avantura
Gl. uloge: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Danny DeVito
Režija: Jake Kasdan

Neko vreme je prošlo otkako su Spenser, Fridž, Betani i Marta zaigrali davno zaboravljenu igru Džumandži. Kada jedan od njih ponovo završi u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u spasilačku misiju. Ulazeći u Džumandži kako bi spasili svog prijatelja, naši heroji otkrivaju da ništa nije onako kako su očekivali. Igra se promenila kao i ekipa koja je završila u njoj. Avatari su drugačiji, neki novi likovi su se ubacili a igra nikad nije bila teža i opasnija. Igrači će morati hrabro da prođu kroz nepoznate i neistražene predele od sušnih pustinja do snežnih planina, kako bi izbegli najopasniju igru na svetu.
SALA 1

OD 12. DO 18. DECEMBRA
u 18h

cena ulaznice: 250,00

PLAYMOBIL/ Playmobil: The Movie

Dužina trajanja: 99min.
Žanr: porodični, sinhronizovan
Glasovi: Anja Mit, Dimitrije Nikolić, Aleksandar Gligorić, Marko Marković, Ivan Marković, Dušica Novaković, Bojan Hlišč, Đurđina Radić Djixx, Milan Antonić, Danica Nikolić, Dragan Vujić Vujke, Nikola Nemešević
Režija: Lino DiSalvo
Kada njen mlađi brat Čarli neočekivano nestane u magičnom, animiranom svetu PLAYMOBIL-a, nepripremljena Marla mora da ode u potragu života da bi ga vratila kući.
Krenuvši na fantastično putovanje kroz zapanjujuće nove svetove, Marla se udružuje sa neobičnim i hrabrim novim prijateljima – slatkorečivim vozačem koji prevozi hranu po imenu Del, oštrim i harizmatičnim agentom Reksom Dašerom, dobroćudnim nestašnim robotom, ekstravagantnom dobrom vilom i mnogim drugima. Kroz njihovu uzbudljivu avanturu, Marla i Čarli shvataju da bez obzira na to kako se život odvija, možete postići bilo šta kada verujete u sebe!

Izvor: Bioskop Art