Najava, Umetnost

Repertoar Bioskopa Art od 11. do 17. jula

Posted: 10. jula 2019. u 20:48   /   by   /   comments (0)

SALA 2

OD 11. DO 17. JULA
u 21h
cena ulaznice: 300,00

ORTACI NA TOČKOVIMA/ Stuber

Dužina trajanja: 105min.
Žanr: komedija, akcija
Glavne uloge: Dave Bautista, Kumail Nanjiani, Betty Gilpin, Natalie Morales, Mira Sorvino
Režija: Michael Dowse

Kada dobroćudni vozač Ubera po imenu Stu pokupi putnika za kog se ispostavi da je policajac koji je na tragu brutalnom ubici, on upada u mučno iskušenje tokom kog očajnički pokušava da zadrži svoju pamet, svoj život i svoju ocenu od pet zvezdica.
SALA 1

OD 11. DO 17. JULA
u 22h
cena ulaznice: 300,00

PLEN/ Crawl

Dužina trajanja: 87min.
Žanr: horor, akcija, triler
Gl. uloge: Kaya Scodelario, Barry Pepper, Ross Anderson
Režija: Alexandre Aja
Kada veliki uragan pogodi Floridu, Hali će ignorisati naređena za evakuaciju kako bi pronašla svog oca koji je nestao.Ona ga nalazi teško ranjenog u njihovoj porodičnoj kući i njih dvoje ostaju zarobljeni, jer se voda od poplava sve brže širi. Kako ostaje sve manje vremena da se pobegne od snažne oluje, Hali i njen otac će otkriti da je voda koja nadolazi njihov najmanji problem.
SALA 1

OD 4. DO 17. JULA
u 19:45h
cena ulaznice: 350,00

SPAJDERMEN- DALEKO OD KUĆE/ Spider-Man: Far From Home

Dužina trajanja: 130min.
Žanr: akcija, fantazija, avantura, 3D
Gl. uloge: Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Zendaya, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders
Režija: Jon Watts
Nakon događaja sa Osvetnicima Piter Parker sa društvom odlazi na letni odmor u Evropu. Ali mirni odmor im prekida opasni Misterio.

SALA 1

OD 11. DO 17. JULA
u 18 h
cena ulaznice: 250,00

TABALUGA/ Tabaluga- Der Film
Dužina trajanja: 90 min.
Žanr: animirani, porodični, sinhronizovan
Režija: Sven Unterwaldt, Toby Genkel

Mladi zmaj, Tabaluga, živi sa ocem koji ga je usvojio, gavranom Kolkom na živopisnom Grenlandu.Kako nikada nije naučio da bljuje vatru, hitno mu je potrebna pomoć pravog, odraslog zmaja. Ali Tabaluga je poslednji primerak svoje vrste. Jedini drugar koga ima je brbljiva bubamara Bali. Jednog dana, Tabalugu i Balija namamiće na Island, na kome vlada zli gospodar Arktos. Kada tu upozna prelepu ledenu princezu Lili, desiće se ljubav na prvi pogled. Lili će odvesti Tabalugu da upozna Arktosa, ne sluteći da Arktos želi da uništi sve zmajeve, kako bi zaledio Grenland. Lili će pomoći Tabalugi i Baliju da pobegnu sa Islanda. Zahvaljujući snazi njihove ljubavi, Tabaluga će naučiti da bljuje vatru. Da bi osujetili Arktosov zli plan i spasili Grenland od njegove armije polarnih medveda, Tabaluga i Lili moraće da udruže snage i drže se zajedno, kao vatra i led.

M. Milićević/ Izvor: Bioskop Art

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.