Najava, Umetnost

Repertoar bioskopa Art: od 10. do 16. novembra

Posted: 10. novembra 2016. u 10:55   /   by   /   comments (0)

SALA 2   od 10. do 16. novembra

u 18h    cena ulaznice: 300,00

TROLOVI/ Trolls

Žanr: animirani, komedija, 3D   Duzina trajanja: 84 min

Reditelji: Mike Mitchell

Da li se sećate popularnih igračkica kad ste bili mali? Simpatičnih čovečuljaka koji su se razlikovali prema boji kose, tzv. trolova? Od genijalnih tvoraca Šreka i Kung Fu Pande studija DreamWorks Animation, stiže nam ekstravagantna, raspevana animirana komedija – Trolovi.

Kada Maka, optimistična i vesela princeza Trolova, započne opasnu misiju spašavanja svojih najboljih drugara od gladnih Bergena, ona dolazi do toga da moli Zakerala za pomoć, gradskog kuvara – pesimističkog realistu koji želi princezi da dokaže da svet nisu kolačići i duge. Njih dvoje će se zajedno upustiti u avanturu koja će ih odvesti van sveta koji im je poznat.

 

SALA 1   od 10. do 16. novembra

u 18:15 i 20:15h   cena ulaznice: 300,00

VOJNA AKADEMIJA 3: NOVI POČETAK

Žanr: drama, komedija   Dužina trajanja: 100 min.

Glavne uloge: Bojan Perić, Radovan Vujović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta    Orašanin, Tijana Pečeničić, Dragana Dabović, Tamara Dragičević, Miloš Timotijević

Režija: Nebojša Nele Garić

Šta se dogodilo sa junacima popularne Vojne akademije od trenutka kada smo ih poslednji put sreli?

Ljudi se često smeju Dobrici i njegovoj naivnosti, ali na kraju ne mogu da joj odole. Skoro svako ko sa njim dođe u kontakt oseća da je u pitanju čovek kakvog nikad nije sreo, i kakvog zaista vredi sresti.Zaljubljuje se u osobu sa dna životne lestvice,čije prostituisanje shvata kao izraz iskrene simpatije, narkomanku, koja čak i dete zloupotrebljava da izvuče pare od njega. To dete, u još uvek neiskvarenom osećanju pravde, pokušava da otvori oči nasem junaku i umesto ljutnje, Dobrica se raduje da je sve u redu. Nepoverenje prerasta u poverenje, podozrivost u veru, beznađe u nadu. Kako vreme protiče, snaga ljubavi i njegova sposobnost da čini ljude boljima transformišu svet oko njega i prave ga ne onakvim kakav jeste, nego kakav bi trebao da bude.

 

SALA 2   od 10. do 16. novembra

u 20 h   cena ulaznice: 300,00

DEVET ŽIVOTA/ Nine Lives

Žanr: komedija   Dužina trajanja: 87 min.

Glavne uloge: Kevin Soacey, Jennifer Garner, Christopher Walken

Režija: Barry Sonnenfeld

Dvostruki dobitnik Oskara Kevin Spejsi i dobitnica Zlatnog globusa Dženifer Garner zajedno u porodičnoj komediji Devet života.

Tom Brand je milijarder, radoholičar, na vrhuncu svoje karijere. Međutim, taj način života ga je udaljio od njegove predivne žene i ćerke Rebeke. Bliži se jedanaesti rođendan njegove ćerke i ono što je oduvek htela je bila je mačka, koju nikada nije dobila. Tom mrzi mačke, ali kako mu vreme za kupovinu poklona ističe, odlučuje da joj ipak kupi mačku. U toj potrazi on završava u mističnoj radnji sa ekscentričnim vlasnikom – Feliksom Perkinsom (Kristofer Voken), koji mu predstavlja veličanstvenu mačku, zvanu gospodin Fazipents. Na putu da donese ćerki ljubimca iz snova, dogođa se nešto bizarno i Tom završava zarobljen u telu gospodina Fazipentsa. Usvojen od svoje porodice kao mačka Fazipents, Tom počinje da gleda na svoj život i porodicu drugim očima.

 

SALA 1   od 10. do 16. novembra

u 22h   cena ulaznice: 300,00

DOKTOR STREJNDž/ Doctor Strange

Žanr: akcija, fantazija, 3D   Dužina trajanja: 118 min.

Glavne uloge: Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Tilda Swinton, Rachel McAdams

Režija: Scott Derrickson

Pridružite se Strejndžu na opasnom, mističnom i potpuno lucidnom putovanju.

Iz studija Marvel stiže „Doktor Strejndž“, priča o svetski poznatom neurohirurgu dr Stivenu Strejndžu, kojem će se život promeniti zauvek kad mu posle užasne saobraćajne nesreće ruke ostanu paralizovane. Pošto mu tradicionalna medicina ne može pomoći, on će biti primoran da lek potraži u misterioznoj enklavi poznatoj kao Kamar-Tadž. Ubrzo će shvatiti da ovo nije samo centar za lečenje već i prva borbena linija protiv mračnih sila koje žele da unište našu stvarnost. Uskoro će Strejndž, naoružan novim magičnim moćima, biti primoran da odabere da li želi da se vrati u život pun bogatstva i slave ili da ostavi sve to za sobom i da se bori protiv najmoćnijeg čarobnjaka na svetu.

 

SALA 2  od 10. do 16. novembra

u 21:30 h   cena ulaznice: 300,00

GREBEN SPASA/ Hacksaw Ridge

Žanr: drama, ratni   Dužina trajanja: 139 min.

Glavne uloge: Teresa Palmer, Andrew Garfield, Luke Bracey

Režija: Mel Gibson

U proleće 1945. godine – američke vojne snage su se susrele sa najvažnijom i najopasnijom borbom na Pacifiku, međutim jedan vojnik se istakao kao drugačiji.

To je bio Desmond T. Doss koji je odbio da nosi oružje i ubija ljude i služio je vojsci kao nenaoružani medicinski radnik i tako spasio živote mnogih bez da je ispalio i jedan metak. Time je postao prvi Amerikanac koji je zbog toga dobio Medalju časti.