Najava, Vesti

Repertoar Bioskopa Art od 1. do 14. avgusta

Posted: 3. avgusta 2019. u 20:53   /   by   /   comments (0)

SALA 2

OD 1. DO 14. AVGUSTA
u 18h

cena ulaznice: 300,00

LAVLjI KRALj/ The Lion King

Dužina trajanja: 117min.
Žanr: animirani, avantura, porodični, sinhronizovan, 3D
Gl. uloge: Donald Glover, Chiwetel Ejiofor, Seth Rogen
Režija: Jon Favreau
Diznijev „KRALJ LAVOVA“ u režiji Džona Favroa odvešće nas u afričke savane, gde je rođen budući kralj. Simba obožava svog oca, kralja Mufasu i srčano prihvata svoju kraljevsku sudbinu. Ali, ne raduju se svi u kraljevstvu rođenju novog mladunčeta. Skar, Mufasin brat i do tog trenutka naslednik prestola, ima druge planove. Borba za kraljevstvo obeležena je izdajom, tragedijom i dramom koja će se završiti Simbinim izgnanstvom. Uz pomoć novih, neobičnih i zanimljivih prijatelja, Simba će morati da pronađe način da odraste i vrati ono što mu po rođenju pripada.

SALA 1

OD 1. DO 14. AVGUSTA
u 19 I 21:30h
cena ulaznice: 300,00

PAKLENE ULICE- HOBS I ŠO/ Child’s Play

Dužina trajanja: 136min.
Žanr: akcija, avantura
Gl. uloge: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby, Helen Mirren
Režija: David Leitch
Sve otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobs (Dvejn Džonson), odani agent tajne američke diplomatske službe i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Šo (Džejson Stetam), bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, prvi put upoznali u filmu ,,Paklene ulice 7”, 2015. godine, njih dvojica ne prestaju da razmenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da savladaju jedan drugoga.
Ali u trenutku kada se unapređeni, sajber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba), dokopa tajne biološke pretnje koja može da zbriše čovečanstvo zauvek i angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta (Vanesa Kirbi), koja je zapravo sestra Dekarda Šoa, dva zakleta neprijatelja Hobs i Šo moraće da se udruže kako bi savladali jedinog čoveka koji je možda opasniji od njih dvojice. Film ,,Hobs i Šo” eskplozivno otvara novo poglavlje u filmskom univerzumu PAKLENE ULICE, rasprostirući se širom planete, od Los Anđelesa do Londona i od toksičnih predela Černobilja pa sve do raskošne lepote Samoe.
SALA 2

OD 8. DO 14. AVGUSTA
u 21h
cena ulaznice: 300,00

POSLEDNjA PREVARA/ Lying and Stealing

Dužina trajanja: 98min.
Žanr: akcija, triler
Gl. uloge: Tim Bade, Fernanda Andrade, Emily Ratajkowski, Theo James
Režija: Matt Aselton
Theo James (Divergent) je Ivan, mladi, talentovati i pametni kradljivac, koji želi da se povuče iz tog posla i započne novi život. Emily Ratajkowski (Gone girl) je Elis, glumica na početku karijere, koju progone prestupi iz prošlosti i dugovi iz Holivuda. Ovo dvoje otpadnika će se udružiti da zajedno sprovedu poslednju prevaru.
SALA 2

OD 1. DO 7. AVGUSTA
u 21h
cena ulaznice: 300,00

VUČIJI ZOV/ Le chant du loup

Dužina trajanja: 98min.
Žanr: akcija, triler
Gl. uloge: François Civil, Omar Sy, Mathieu Kassovitz
Režija: Abel Lanzac
Ova pomorska akcija spojila je Mathieu Kassovitza (Čudesna sudbina Amelije Pulen, Grimizne reke i Mržnja), Omara Sy-a (The Intouchables, Jurassic World, X-Men: Days of Future Past) i mladog glumca François Civil (As Above, So Below; Frank, Molière) napetom trileru sa elementima drame.
Radnja filma smeštena je u bliskoj budućnosti u kojoj se posada jedne podmornice suočava sa ozbiljnim problemom. Mladi oficir poseduje izvanredan sluh kojim može da prepozna svaki zvuk koji čuje. U francuskoj nuklearnoj podmornici, sve će zavisiti od njega nakon ljudske greške koja će ugroziti živote cele posade.


M. Milićević / Izvor: Bioskop Art


Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje