Najava

Repertoar bioskopa Art: od 1. do 7. septembra

Posted: 1. septembra 2016. u 10:02   /   by   /   comments (0)

SALA 1   od 1.  do 7. septembra

u 18 h  cena ulaznice: 300,00

sinhronizovan 3D

TAJNE AVANTURE KUĆNIH LjUBIMACA/ The Secret Life Of Pets

The-Secret-Life-of-Pets-Poster-City-647x1024-647x1024

 

Žanr: animirani, komedija, sinhronizovan, 3D   Dužina trajanja: 87 min.

Glasove pozajmili: Marko Marković, Milan Čučilović, Milena Živanović, Dragan Vujić, Ivana Knežević

Kao peti zajednički dugometražni animirani film, Illumination Entertainment i Universal Pictures predstavljaju „Tajne avanture kućnih ljubimaca“, komediju o životima naših kućnih ljubimaca koje vode kad mi odemo na posao ili u školu svakog dana.

 

 

SALA 2   SALA 1   od 1.  do 7. septembra

u 19 h  cena ulaznice: 250,00

sinhronizovan 2D

KIKORIKI: LEGENDA O ZLATNOM ZMAJU/ Kikoriki Legend of the Golden Dragon

Žanr: animirani, avantura, komedija, sinhronizovan, 3D   Dužina trajanja: 80 min.

Glasove pozajmili: Bane Jevtić, Milan Tubić, Mina Lazarević, Dušica Novaković, Milan Antonić,Dušan Radović, Dragan Vujić Vujke, Ana Simić.

Stanovnici Kikoriki uvek su spremni za avanturu, ali da li su dorasli izazovu koji im predstoji? Naučnik, jedan od njihovih sugrađana, izmislio je superšlem čije im moći omogućavaju da zamene ličnosti sa bilo kim čije im se osobine više dopadaju, i tako poboljšaju sebe.

Ali šta se dogodi kad plašljivi Voli reši da isproba napravu, i umesto sa odvažnim herojem svoje „beskičmenjaštvo“ zameni sa jednim stvorom koji ima manje kičme od njega – gusenicom. Tako umesto junačine, postaje još veća kukavica. Na koji način će ova nezgoda uticati na ostatak družine, dok se bore sa avionskim nesrećama, zemljotresima i erupcijama vulkana – otkrijte u super avanturi „Pin Kod: Legenda o zlatnom zmaju“.

 

SALA 1   od 1.  do 7. septembra

u 20 i 22:15h   cena ulaznice: 300,00

BEN- HUR/ Ben- Hur

 

Žanr: avantura   Dužina trajanja: 124 min.

Glavne uloge: Jack Huston, Toby Kebbell, Nazanin Boniadi, Morgan Freeman

Režija:  Timur Bekmambetow

Imućni jevrejin i plemeniti čovek, Juda Ben-Hur odlazi u roblje, nakon što ga je najbolji prijatelj, rimljanin Mesala, lažno optužio. Nakon dosta godina ponovo se sreću i to u čuvenoj trci dvokolica, u kojoj će Juda poraziti Mesalu i povratiti ugled koji mu je jednom davno svirepo oduzeti.

 

 

SALA 2   od 1.  do 7. septembra  

u 21 h cena ulaznice: 350,00

OPASNE MAME/ Bad Moms

Žanr: komedija  Dužina trajanja: 101 min.

Glavne uloge: Mila Kunis, Christina Applegate, Kristen Bell

Režija:  Jon Lucas, Scott Moore

Amy Mitchell stavlja svoju porodicu na prvo, drugo i treće mesto. Ona ima naizgled savršen život – dobar brak, natprosečnu decu, prelepu kuću, odličan izgled i zavidnu karijeru.

Ali njen detinjasti muž, deca i njen šef je ne shvataju ozbiljno. Ona se stalno trudi da im udovolji ali ipak nikad nije dovoljno. Zahvaljujući alfa majkama u školi njene dece, koje je malo iznerviraju, Amy puca i postaje sasvim drugačija. Dobra Amy postaje opasna Amy jako brzo – i to ne sama. Ona odlučuje da udruži snage sa još dve preopterećene majke kako bi se oslobodile odgovornosti koje su im nametnute. Tako udružene upuštaju se u divlju, slobodnu avanturu potpuno netipičnu za majke, suprotstavljajući se predanim, savršenim mamama.