Najava, Vesti

Repertoar bioskopa Art: Od 07. jula do 13. jula

Posted: 6. jula 2016. u 16:59   /   by   /   comments (0)

SALA 1

 OD 30. JUNA DO 13. JULA

u 18 h

cena ulaznice: 250,00

dory 

 U POTRAZI ZA DORI/ Finding Dory

Dužina trajanja: 97 min.

Žanr: animirani, komedija, sinhronizovan, 3D

Glasove pozajmili: Anica Dobra, Branislav Platiša, Predrag Ejdus, Srđan Timarov, Jelena Trkulja, Marko Perić, Nela Mihajlović, Bane Zeremski

 

Dizni Piksarov film „U potrazi za Dori“ vratiće na veliki ekran svačije omiljene likove: zaboravnu plavu ribicu (Anica Dobra), koja živi srećno na grebenu s Nemom (Marko Perić) i Marlinom (Branislav Platiša).

Kad se Dori iznenada seti da ima porodicu koja je možda traži, ovaj trio će krenuti na uzbudljivu avanturu preko okeana do kalifornijskog prestižnog Pomorskog instituta, rehabilitacionog centra i akvarijuma. U pokušaju da nađe svoju mamu (Nela Mihajlović) i oca (Bane Zeremski), Dori će potražiti pomoć od tri najintrigantnija stanovnika Pomorskog instituta: Henka (Predrag Ejdus), svadljive hobotnice koja često beži zaposlenima; Bejlija (Srđan Timarov), beluga kita koji je ubeđen da su mu veštine eholokacije u kvaru; i Nade (Jelena Trkulja), kratkovide kit ajkule. Dok se vešto budu kretali kroz zamršene unutrašnje radnje Pomorskog instituta, Dori i njeni drugari će otkriti čari svojih mana, drugarstva i porodice.

 

SALA 1

 

OD 7. DO 13. JULA

u 20 i 22 h

cena ulaznice: 300,00

tarzan

LEGENDA O TARZANU/ The Legend of Tarzan

Dužina trajanja: 109 min.

Žanr: avantura, 3D

Glavne uloge: Alexander Skarsgård, Margot Robbie, Christoph Waltz, Samuel L. Jackson

Režija:  David Yates

Prošlo je mnogo godina od kada je Lord Greystoke, nekada poznat kao Tarzan, napustio afričku džunglu.

Greystoke već duže vreme živi u civilizaciji sa svojom suprugom Jane. Kada dobije poziv da se vrati u Kongo kao trgovački izaslanik, ponovno se ujedinjuje sa starim prijateljima. Avantura počinje u trenutku kada shvati da je samo obični pijun u smrtonosnoj igri pohlepe i osvete koju je osmislio belgijski kapetan Leon Rom.

SALA 2

OD 30. JUNA DO 13. JULA

u 19 h

cena ulaznice: 300,00

dzin

VELIKI DOBROĆUDNI DŽIN/ The BFG

Dužina trajanja: 115 min.

Žanr: fantazija, SINHRONIZOVAN, 3D

Glavne uloge: Mark Rylance, Ruby Barnhill, Bill Hader

Režija: Steven Spielberg

 

BFG je uzbudljiva priča o desetogodišnjoj devojčici Sophie iz Londona i misterioznom divu koji je upoznaje sa čudnovatim i opasnim svetom divova. Film je zasnovan na knjizi „BFG”, slavnog Roalda Dahla, koja je objavljena 1982. godine i od tada oduševljava čitatoce svih uzrasta.

Knjiga, za koju je ilustracije napravio Quentin Blake, prethodno je adaptirana kao animirani film za britansku televiziju 1989. godine. Nova adaptacija ujedinila je ponovno Spielberga i scenaristu neponovljivog E.T.-a, Melissu Mathison. U ulozi devojčice, Sophie ćemo gledati Ruby Barnhill, a ulogu dobroćudnog diva dobio je Mark Rylance. Ostale uloge igraju Rebecca Hall, Bill Hader, Jemaine Clement i Penelope Wilton.

 

SALA 2

OD 7. DO 13. JULA

u 21 h

cena ulaznice: 300,00

0bavesajci

OBAVEŠTAJCI/ Central Intelligence

Dužina trajanja: 107 min.

Žanr: komedija

Glavne uloge: Dwayne Johnson, Kevin Hart

Režija: Rawson Marshall Thurber

Priča prati nekada maltretiranog štrebera koji je postao smrtonosni CIA agent (Džonson), koji se vraća kući zbog proslave godišnjice mature.

Tvrdeći da je na tajnoj misiji, on će zatražiti pomoć nekada „rmpalije s kampusa“ (Hart), a sada računovođe kom nedostaju slavni dani. Ali dok ovaj staloženi čovek shvati u šta se upustio, biće prekasno da se izvuče, a njegov nepredvidljivi novi prijatelj će ga uvući u svet pucačine, izdaje i špijunaže u kom obojica mogu da poginu na sto i jedan način.

Izvor: Bioskop Art Užice