Umetnost

Repertar bioskopa Art: od 9. juna do 15. juna

Posted: 9. juna 2016. u 16:43   /   by   /   comments (0)

SALA 1  od 09. do15. Juna

u 18 h   cena ulaznice: 250,00 dinara

ČUVARI OZA/ Guardianes de Oz

Žanr: animirani, avantura, sinhronizovan, 3D   Dužina trajanja: 86 min.

Nakon što se Zla veštica Zapada istopila, a Doroti se vratila u svoj svet, Glinda, Dobra veštica Juga, se odlučuje da oživi Zlu vešticu i njene moći ukloni tako što će od njih napraviti magičnu metlu.

Dorotini prijatelji, Plašljivi Lav, Strašilo i Limenko su u medjuvremenu postali čuvari te metle. Kada je Zla veštica oživela, udružuje se sa svojim letećim majmunima kako bi povratila svoje moći. Prijateljski mali majmun po imenu Ozi staje na stranu Čuvara Oza kako bi porazili Zlu Evlin i sprečili je da ostvari svoje planove.

SALA 2   od 09. do15. Juna

u 19 h   cena ulaznice: 300,00 dinara

POSETIOCI 3: REVOLUCIJA/ Les Visiteurs: La Ervolution

Žanr: komedija   Dužina trajanja: 110 min.

Glavne uloge:Christian Clavier, Jean Reno, Franck Dubosc, Karin Viard, Sylvie Testud, Marie-Anne Chazel

Režija: Jean-Marie Poiré

Popularni dvojac Jean Reno i Christian Clavier ponovno stižu na bioskopska platna!

Dvadeset i tri godine nakon prvog, a osamnaest godina nakon drugog dela, dolazi nam treći nastavak popularne trilogije Daleki rođaci! Ovi vremenski putnici našli su se usred Francuske revolucije i ponovno su uspeli da upadnu u nevolje.

SALA 1   od 09. do15. juna

u 20 h   cena ulaznice: 300,00 dinara

NINDžA KORNjAČE: IZVAN SENKE/ Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Žanr: akcija, avantura, 3D   Dužina trajanja: 112 min.

Glavne uloge: Stephen Amell, Megan Fox, Alessandra Ambrosio, Alan Ritchson

Režija: Dave Green

Mikelanđelo, Donatelo, Leonardo i Rafaelo se vraćaju u bioskope ovog leta da se bore s većim i opasnijim zlikovcima, uz Ejpril O’Nil (Megan Foks), Verna Fenvika (Vil Arnet) i novog junaka, osvetnika s hokejaškom maskom, Kejsija Džonsa (Stiven Amel).

Kad super zlikovac Šreder pobegne iz zatvora, on će udružiti snage s ludim naučnikom Baksterom Stokmanom (Tajler Peri) i dva glupava pomoćnika, Bibopom (Gari Entoni Vilijams) i Rokstedijem (rvačka super zvezda Stiven “Šejmus” Fareli), da bi pokrenuo dijaboličan plan za preuzimanje vlasti nad celim svetom. Dok se Kornjače pripremaju da pobede Šredera i njegovu novu ekipu, susreću se još većim zlom koje ima slične namere: ozloglašenim Krangom.

SALA 2   od 09. do15. juna  

u 21 h   cena ulaznice: 350,00 dinara

WARCRAFT: POČETAK/ Warcraft

Žanr: akcija, avantura, 3D   Dužina trajanja: 123 min.

Glavne uloge: Travis Fimmel, Paula Patton, Toby Kebbell, Ben Foster, Dominic Cooper

Režija: Duncan Jones

Iz studija Legendary Pictures i Universal Pictures stiže „Warcraft: Početak“, epska avantura o sukobu nastalom zbog sudara svetova zasnovana na svetskom fenomenu Blizzard Entertainmenta.

Mirno carstvo Azerota stoji na ivici rata kad se njihova civilizacija suoči sa neustrašivom rasom osvajača: Ork ratnici beže iz svog doma koji je na rubu propasti i žele da kolonizuju drugi svet. Kad se portal otvori da spoji ova dva sveta, jedna vojska se suočava sa uništenjem, a druga sa nestankom. Sa ove dve zaraćene strane, dva heroja će krenuti jedan na drugog, a to će odrediti sudbinu njihovih porodica, njihovog naroda i njihovog doma. Tako počinje spektakularna saga o moći i žrtvovanju u kojoj rat ima mnogo lica i gde se svako bori za nešto.

SALA 1   od 09. do15. juna 

 u 22 h   cena ulaznice: 300,00   dinara

PRIZIVANjE ZLA 2/ The Conjuring 2

Žanr: horor   Dužina trajanja: 134 min.

Glavne uloge: Vera Farmiga, Patrick Wilson

Režija: James Wan

U novom nastavku ponovo ćemo moći da gledamo Eda (Patrick Wilson) i Lorraine Warren (Vera Farmiga) u ulozi paranormalnih istraživača, koji će ovog puta otputovati u Englesku. Priča je bazirana na istinitim događajima koji su se u periodu od 1977. do 1979. dešavali u jednoj kući u engleskom gradu Brimsdownu.

Radi se o jednom od najvažnijih dokumentiranih paranormalnih slučajeva u svetu koji su pogodili porodicu Hodgson, a Ed Warren je ovaj slučaj naveo kao jedno od najstrašnijih iskustava tokom njegove karijere. Ed je preminuo 2006. godine, a Lorraine se i danas bavi istraživanjem paranormalnih pojava. Ovaj slučaj je tema brojnih knjiga, dokumentaraca, horora i TV serija.

Izvor: Bioskop Art