Najava, Plus

Promocija knjige „Pitao bih. Koga da pitam?“ u Arilju: 28. mart

Posted: 26. marta 2017. u 14:30   /   by   /   comments (0)

Narodna biblioteka Arilјe organizuje promociju knjige „Pitao bih. Koga da pitam?“ autora Milana Pajevića. Promocija će biti održana 28. marta u 19 sati u sali Sokolskog doma. U programu, pored autora Pajevića, učestvuju gosti : izdavač Milija Lukić  „SLOVOpres“ i Slađana Radulović.

Bogato iskustvo iz projektnog menadžmenta inženjer mašinstva Milan Pajević , pretočio je u knjigu od desetak priča koje predstavlјaju njegov razvojni put u građenju karijere.Bogato radno iskustvo koje je sticao u zemlјi i inostranstvu doprinelo je da uspešno vodi kompaniju koja je zaslužna za preko 200 najvažnijih građevinskih projekata u Ukrajini. Svoje znanje i iskustvo prenosio je i na studente od 2004 do 2012. godine kao gostujući profesor na institutima međunarodnog biznisa u Rigi i Kijevu.

Knjigu je, pre svega, posvetio svojim roditelјima koji su radni vek proveli kao učitelјi u Arilјu, sa preporukom da je ovo štivo korisno pročitati.

„Knjiga je namenjena i onima koji imaju vizuju i želјu da je ostvare, za svakog ko je spreman da se bori za svoje cilјeve. Nažalost , živimo u vremenu koje negira mnoge vrednosti , u kome je odsustvo morala pre pravilo nego izuzetak. One koje ne zahvata malodušnost i veruju u više cilјeve, koji su predani svojoj profesiji i teže ostvarenju postavlјenih zadataka, oni će prepoznati neke situacije o kojima se ovde govori i možda poželeti da se ogladaju i u novoj ulozi“ – navodi u pogovoru autor.

S. Jovašević / foto: M.Pajević, privatna arhiva