Umetnost

Prodaja kompleta ulaznica za 24. Jugoslovenski pozorišni festival

Posted: 9. septembra 2019. u 21:32   /   by   /   comments (0)

Narodno pozorište Užice je tokom avgusta pustilo u prodaju prvu seriju ulaznica za ovogodišnji 24. Jugoslovenski pozorišni festival “Bez prevoda” po promotivnim cenama, a od 10. septembra kompleti ulaznica mogu se nabaviti u pretprodaji. Prodaja po povoljnijim cenama traje do 1. oktobra, a nakon toga ulaznice se mogu kupiti samo po redovnim cenama. Pojedinačne ulaznice za predstave ove godine košaće 1.500 dinara i moći će da se nabave od dana početka festivala, zavisno od broja slobodnih mesta.

Iz užičkog pozorišta podsećaju da se kompleti ulaznica nabavljeni u promotivnom periodu mogu zameniti za originalne odštampane komplete svakog radnog dana na blagajni pozorišta od 8 do 14 časova. Takođe, za sve zainteresovane, kao i ranijih godina, organizator je omogućio da se kompleti ulaznica mogu nabaviti i putem administrativne zabrane i čekovima građana.

Cene kompleta ulaznica u narednom periodu date su u pregledu:

PRETPRODAJA od 10.do 30.septembra

1)         10.500,00 dinara (parter sredina od 1.do 10.reda)

2)         9.000,00 dinara (parter sredina od 11.reda)

3)         6.500,00 dinara (parter strane i balkon)

REDOVNA PRODAJA  od 1.oktobra

1)         10.500,00 dinara (parter sredina)

2)         8.000,00 dinara (parter strane i balkon)

M. Nikolić/ Izvor: Narodno pozorište Užice

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.