Umetnost

Prijavljivanje za učešće na letnjim kreativnim radionicama za decu u Narodnoj biblioteci Užice

Posted: 20. juna 2019. u 17:44   /   by   /   comments (0)

Narodna biblioteka Užice i ovog leta organizovaće kreativne radionice za najmlađe Užičane, i prijavljivanje za učešće je u toku, a broj mesta je ograničen.

Radionice se organizuju za decu uzrasta od 7 do 12 godina, pa će se shodno broju prijavljenih organizovati grupe koje će se baviti različitim kreativnim sadržajima prilagođenim godinama i interesovanjima.  Radionice će se održavati tri puta nedeljno u periodu od 15. jula do 15. avgusta, a ranije iskustva pokazala su da se pored zabave tokom letnjih meseci, deca najviše raduju prilici da, kroz druženje, oslobode svoj kreativni potencijal u različitim oblicima stvaralaštva. Ujedno, ove radionice, pokazalo se i ranije, predstavljaju i više nego odličnu pomoć roditeljima u nastojanju da deci organizuju, pamćenja vredan, zanimljiv, i koristan po obrazovanje, provod tokom letnjih meseci u gradu.

Radionice su besplatne a materijal je obezbeđen, pa ovaj vid letnjeg provoda za decu, ne opterećuje kućni budžet.

Zainteresovani se mogu prijaviti na broj telefona Narodne biblioteke Užice (031) 514-578, ili lično na Dečijem odeljenju biblioteke. Broj mesta je ograničen.

M. Nikolić

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.