Društvo

Predtakmičenje 59. Sabor trubača u Guči u Požegi: 12. jul

Posted: 11. jula 2019. u 11:18   /   by   /   comments (0)

U petak, 12. jula od 20 časova na Trgu Slobode u Požegi održaće se predtakmičenje trubačkih orkestara koji će se nadmetati za učešće među najboljim na 59. Dragačevskom saboru trubača u Guči. Nakon Požege, do početka Sabora 8. avgusta ostala su još predtakmičenja u Surdulici, 14. jula, i na Zlatiboru, 21. jula.

Centralni događaj, tradicionalno takmičenje za Zlatnu trubu predviđeno je za subotu, 10. avgust kada će na glavnu binu izaći pobednici iz svih predstakmičarskih nadmetanja širom Srbije.

M.N. / Foto: Dragačevski sabor trubača, promo

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.