Plus

Pozorišna predstava za decu „Mali princ u Srbiji“ u Kosjeriću

Posted: 29. maja 2019. u 21:16   /   by   /   comments (0)

Narodna biblioteka “Sreten Marić” iz Kosjeriće organizuje gostovanje pozorišne predstave za decu “Mali princ u Srbiji” po tekstu i u režiji Igora Simonovića u Velikoj sali biblioteke u utorak, 4. maja.

Predstavu izvodi glumačka ekipa Pozorišta “Art gest” iz Beograda: Ivana Milovanović, Suzana Radović, Vladimir Tešović i Maja Matijević. Predstava je namenjena deci uzrasta od 6 do 12 godina.

Početak predstave je u 12, 30 časova, a cene ulaznica su: 200 dinara za organizovane grupe iz vrtića i škola i 250 dinara, pojedinačno. Za osobe sa invaliditetom i njihove pratioce ulaz je slobodan.

M.Nikolić

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.