Društvo

Poziv za učešće u akciji čišćenja jezera Vrutci

Posted: 2. jula 2019. u 21:21   /   by   /   comments (0)

Akciji dnevnog lista Blic “Očistimo reke i jezera Srbije“ pridružiće se i Užice akcijom čišćenja jezera Vrutci koja je planirana za ponedeljak, 8. jul. Organizaciju akcije preuzeo je Grad Užice, Odeljenje za zaštitu životne sredine i održivi razvoj, koje je uputilo poziv svim volonterima: firmama, organizacijama civilnog društva, ljubiteljima prirode i ekologije, ribolovcima i drugima da se priključe bilo angažovanjem, mehanizacijom, logističkom pomoći ili na neki drugi način. Prijavljivanje zainteresovanih traje do petka, 5. jula do 13 časova, i to putem telefona na broj 031/592-421, ili putem e-maila: ekologija@uzice.rs.

Za učesnike akcije obezbeđen je prevoz i osveženje.

Akciji će se priključiti i javno komunalna preduzeća Bioktoš, Vodovod, Veliki park i Ribočuvarska služba koja upravlja područjem Vrutaka.

M.M. / Izvor: Grad Užice/ Autor fotografije: Vesna Mijailović

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.