Plus

Poetsko veče sa temom Pesništvo užičkog kraja od XIII do XXI veka u Kosjeriću

Posted: 21. maja 2019. u 23:08   /   by   /   comments (0)

U Narodnoj biblioteci „Sreten Marić“ u Kosjeriću u sredu, 22. maja, biće organizovano Poetsko veče pod nazivom „Nebeski ključevi“ što je ujedno i podnaslov časopisa „Međaj“ iz 2018. koji je tematski opredeljen ka predstavljanju pesništva užičkog kraja od XIII do XXI veka.

Na Poetskoj večeri učestvuju priređivač zbirke, Zoran Jeremić, novinar i književnik iz Užica, i pesnici zastupljeni u ovom antologijskom izdanju: Milunika Mitrović, Miljko Mitrović i Milijan Despotović. Stihove će kazivati recitatori iz Tehničke škole iz Kosjerića i Olga Tešović.

Moderator večeri je Milunika Mitrović.

Program počinje u 19 časova i ulaz je slobodan.

M.Nikolić

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.