Sport, Vesti

Pobeda odbojkaša Užica u 1. kolu Kupa Srbije

Posted: 16. septembra 2015. u 20:35   /   by   /   comments (0)

U Bajinoj Bašti, 13. septembra OK Užice je odigralo utakmicu protiv ekipe Drine i ostvarilo pobedu nad domaćinom rezultatom Drina-OK Užice 1:3 u 1. kolu kupa Srbije .
U novoj sezoni, nova ekipa Užica, sa mladim momcima koji otvaraju jesenju sezonu. Iz prve postave od prošle godine ostao je kapiten Lazić, Ćirković, Tripković i Ignjatović koji su prvi put u glavnim ulogama. Prosek godina ekipe Užica je 17 godina.
—Mladi odbojkaši nemaju stabilnost u igri, nemaju racionalnost u predviđanju, nemaju koncentraciju u dužem periodu i imaju izrazito subjektivan, sebičan odnos prema igri i ekipi. Zato mora da se dosta radi na treninzima i da se uporno i strpljivo ispravljaju greške. Tako će momci ubrzati svoj napredak i imati aktivnije učešće u ekipi.– objasnio je trener Slobodan Bogosavljević

U drugom kolu Kupa Srbije odbojkaši Užica dočekuju iskusnu ekipu Partizana iz Lipljana. Utakmica se igra u nedelju, 20. septembra u dvorani Veliki park sa početkom u 13. časova. To je prava prilika da užički navijači dođu u Veliki park i podrže mladu ekipu Užica protiv sjajnih gostiju iz Lipljana.

P.M./Izvor OK Užice
Foto: OK Užice