Sport

Pehari za sve užičke klubove na reliju Đerdap 2019.

Posted: 16. septembra 2019. u 09:25   /   by   /   comments (0)

Reli Đerdap koji se vozio tokom vikenda na stazama u Gornjem Milanovcu za užički auto sport ostaće upamćen i po tome što su  se predstavnici sva četiri lokalna autosportska kluba popela na pobedničko postolje. U takmičenju za domaći šampionat slavila je posada Aleksandar Dučić i Vladimir Zarić koji su ujedno bili i drugi u genaralnom plasmanu iza bugarskog dvojca Angelov&Gadžev, a predstavnicima kluba U3  Rally team ovaj rezulatat doneo je i prvo mesto u klasi IV. Klasa II bila je u znaku užičkih takmičara, pa su se na pobedničko postolje, na mesto broj 1, popeli Tomo Nikitović i Marko Milanović, klub ASU UE. Drugo mesto osvojli su Lazar Milanović i Miloš Marjanović, Mačkat racing, dok su treće mesto osvojili Ivan Jevtić i Milan Novaković, Užice rally team.

Naredno, ujedno i završno takmičenje u domaćem šampionatu je najznačajnije domaće autosportsko takmičenje u reliju, Srbija reli koje će se održati od 27. do 29. septembra u Vrnjačkoj Banji.

M. Nikolić/ Foto: U3 rally team, privatna arhiva

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.